Beursstand design: Wat kun je er mee?
Er zijn landelijke beurzen, maar ook lokale beurzen. Deze beurzen trekken soms honderden tot wel duizenden mensen. Het is belangrijk om tussen al het geweld van stands iets unieks te presenteren.
addmark-blog-beursstand-promotie
Je eigen Beursstand

Er zijn landelijke beurzen, maar ook lokale beurzen. Deze beurzen trekken soms honderden tot wel duizenden mensen. Het is belangrijk om tussen al het geweld van stands iets unieks te presenteren. Hierdoor val je op, krijg je aanspraak en zorg je voor herkenning.

Er zijn vele manieren om een beursstand in leven te roepen. Wij denken niet alleen met je mee om het beste ontwerp te bedenken, maar ook het juiste materiaal, afmetingen en zelfs creatieve mogelijkheden!

Samen combineren wij onze marketing krachten.

Of het nu gaat om kartonnage, doeken of zelfs LED verlichte zuilen; er zijn genoeg mogelijkheden. Het is bij bijvoorbeeld kartonnage vooral van belang om een juiste 3D tekening te maken om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt gemaakt. Wij zorgen tot in detail dat je ontwerp op de juiste manier wordt overgedragen naar de drukker, zodat jij geen tussenpartij hoeft te zijn. Dit is zelfs tot aan het opbouwen aan toe!

Tijdens een beurs is het belangrijk om na te denken over een zogenaamde weggever of een activatie. Zo genereer je meer bezoekers bij je stand en kun je hiermee op een unieke wijze opvallen.

Ook dit behoort bij AddMark tot de mogelijkheden. Wij kunnen onze creativiteit beschikbaar stellen om een concept uit te werken met een activatie of weggever.

Zo zijn er dus genoeg mogelijkheden om op te vallen tijdens een beurs. Ga je binnenkort naar de Contacta in Goes? Of heb je een event in de Jaarbeurs in Utrecht? Laat het ons weten en we gaan aan de slag met een creatief concept.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.