blog
05 mei, 2021 1 minuten leestijd

AddMark slaat de handen ineen met internetbureau RB-Media uit Breda

Sander Adriaanse Sander Adriaanse
Delen

AddMark heeft overeenstemming bereikt met RB-Media over een samenwerking met het internetbureau uit Breda. Dankzij deze samenwerking heeft AddMarkt per direct een nieuwe en betrouwbare partner op het gebied van website ontwikkeling. Dit geldt voor zowel maatwerk trajecten als voor websites van het RBorne label, waarmee maatwerk websites beschikbaar zijn voor een bredere doelgroep. Daarnaast gaat AddMark haar jarenlange expertise op het gebied van HubSpot delen en inzetten in de regio Breda voor klanten van RB-Media.

De afgelopen periode zit AddMark flink in de lift. Steeds meer bedrijven gaan gebruikmaken van HubSpot en als Gold Partner helpt AddMark hen om dit marketingplatform te integreren in hun marketingstrategie. De groei van het bedrijf wordt natuurlijk ook gekenmerkt door de toevoeging van een aantal gedreven en gepassioneerde personeelsleden. Al met al kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst.

Dat komt ook vanwege onze nieuwe samenwerking met RB-Media. Dit internetbureau ontwikkelt en ontwerpt maatwerk websites van hoge kwaliteit, snelheid en vindbaarheid, met een unieke garantie van een Google PageSpeed score bij oplevering. Met het RBorne label zorgt het bureau ervoor dat veel meer bedrijven een maatwerk website een optie is. Dezelfde garanties, snelheid en vindbaarheid, maar dan voor een scherpe prijs. Daarmee kan AddMark veel meer van haar klanten nu ook helpen op het gebied van website ontwikkeling.

Sander Adriaanse van AddMark: “Als HubSpot-partner merken we dat steeds meer bedrijven interesse hebben in deze vorm van Inbound Marketing. Met RB-Media hebben we nu een samenwerkingspartner waardoor we ook in de omgeving van Breda bedrijven kunnen helpen om HubSpot te integreren in hun marketingstrategie. Daarnaast zijn websites van het de RBorne label een perfecte toevoeging op ons dienstenpallet: maatwerk websites voor een scherpe prijs. Een absolute win-winsituatie.”

Meer weten over RBorne en de websites van RB-Media? Neem dan snel contact met ons op en wij plannen een afspraak in!

Meerdere blogs