Marketingbureau
AddMark
Marketingbureau AddMark is een een heel jong bedrijf. We zijn namelijk per 1 januari 2020 officieel van start gegaan, maar er ligt wel een geschiedenis achter dit marketingbureau.
addmark-blog-start-marketingbureau
Het ontstaan van Marketingbureau AddMark

Marketingbureau AddMark is een een heel jong bedrijf. We zijn namelijk per 1 januari 2020 officieel van start gegaan, maar er ligt wel een geschiedenis achter dit marketingbureau. Carel Schrier is namelijk het ondernemerschap begonnen op 1 april 2019. Dit was destijds onder de naam Carel Online.

Na een half jaar met flinke groei was het tijd om na te denken voor een grafische kwaliteitsslag en uitbreiding van de diensten. Dat werd eind 2019 gevonden in de persoon: Sander Adriaanse. Helaas vonden wij Carel Sander Online Offline niet echt een pakkende naam, vandaar dat we gekozen hebben voor AddMark.

Samen combineren wij onze marketing krachten.

AddMark staat voor gedreven, persoonlijk en innovatief. Dat zijn we samen duidelijk en snel overeen gekomen. Carel: “Bij Carel Online was de visie ook direct duidelijk: persoonlijk is de hoofdmoot. En dat willen we bij AddMark voortzetten. Daarnaast zijn wij beiden gedreven mensen en blijven we continu in ontwikkeling. Dat zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste technieken en deze graag toepassen voor onze klanten.”

Sander: “Het is fijn om de connectie tussen on- en offline marketing aan te kunnen bieden. Samen combineren wij onze marketing krachten. Zo ontzorgen wij de klant om marketinguitingen bij verschillende bureaus neer te leggen. Vaak zien we dat er soms wat ‘scheurtjes’ ontstaan in de eenduidigheid van de marketing.”

In de afgelopen paar maanden zijn er al veel ontwikkelingen geweest. Zo hebben we Online Marketeer; Naomi Wouterse aangenomen. Zij heeft recent haar studie afgerond en heeft tijdens haar stage al enige SEO en SEA ervaring op mogen doen. Wij zijn daarom ook enorm blij om haar aan het AddMark team toe te mogen voegen.

Ook zijn wij recent HubSpot Partner geworden. Dit is van origine een CRM systeem dat zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Daarmee bieden ze nu Sales, Service, Marketing én CRM binnen één pakket. Hiermee kun je gericht en persoonlijke marketing efficiënt inzetten en worden alle resultaten uit je marketinginspanningen transparanter. Komende maanden staat in het teken om dit volledig draaiend te krijgen voor AddMark zelf, maar ook voor onze klanten. Zo kunnen we het implementatietraject verzorgen, maar kunnen ook uitvoerend HubSpot inzetten voor jouw organisatie.

Kortom, er zijn veel leuke ontwikkelingen bij AddMark. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op. We denken graag met je mee om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.