AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Gedreven, Persoonlijk en Innoverend.

Over AddMark

Onze Offline Marketing Diensten

Bij AddMark hebben we een creatieve mindset die we graag inzetten voor jouw bedrijf, product of dienst. Geen detail gaat aan ons voorbij en daarom kun je ons best Pietje Precies noemen. Voor drukwerk, signing, beursstands, displays, typografie of iets anders waar creativiteit voor nodig is, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze Diensten op een rijtje

Belettering
Wil je dat jouw bedrijfswagen of bedrijfspand opvalt? Kies dan voor autobelettering of raambelettering. Onze Grafisch Vormgevers zijn op de letter nauwkeurig en maken een ontwerp dat past binnen de huisstijl van jouw bedrijf.
Beurspromotie
Naast een creatieve beursstand, wil je een onuitwisbare indruk achterlaten bij de beursbezoekers. Laat je merk stralen in je communicatie. Of het nu gaat om een flyer, banner of ander promotiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat je opvalt!
Displays
Met een display kun je jouw product of dienst zichtbaar maken. Baliedisplays of unieke eyecatchers voor binnen en buiten behoren tot de mogelijkheden. Van het creatieve ontwerp tot de kwalitatieve oplevering. U roept, wij draaien!
Drukwerk
De mogelijkheden voor drukwerk zijn eindeloos. Visitekaartjes, posters of brochures zijn er in alle soorten en maten. AddMark denkt met je mee over de uitvoering die het beste past bij jouw bedrijf en verzorgen het drukwerk graag van design tot het drukken.
Signing
Signing is overal! Van spandoeken aan steigers en reclameborden langs het voetbalveld tot de vlaggen in de winkelstraat: het is allemaal signing. Wij denken graag in totaaloplossingen. Vanaf het allereerste telefoontje tot de montage.
Typografie
Typografie is belangrijk voor je bedrijf. Elk lettertype heeft een eigen karakter. Het kiezen van het juiste lettertype zorgt dat je boodschap niet verkeerd overkomt bij je potentiële doelgroep. Hierin is zowel leesbaarheid als herkenbaarheid belangrijk.
Verpakkingen
Jouw product mooi profileren? Dat kun je niet zonder een verpakking die eruit springt. Een goede verpakking zorgt voor merk- en productherkenning. Wij zorgen voor een passende invulling voor jouw verpakking.
Vormgeving
Onze Grafisch Vormgevers brengen de ideeën voor jouw bedrijf tot leven en maken een unieke identiteit. Wij streven creativiteit en visuele expressie na in de presentatie van tekst en beeld. Voor zowel online- of offline.

De ideale Online en Offline combinatie

Wil jij online resultaat boeken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Social Media, Email-Marketing, zoekmachine optimalisatie, affiliatie marketing, online advertising, website realisatie… Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij kijken samen naar welke resultaten jij wilt halen. Denk bijvoorbeeld aan bereikdoelstellingen, conversies, leads, etc. Besteed jij je marketing liever uit aan een Online Marketing expert? Neem dan gerust contact op.

Maar… Vergeet niet dat online- en offline marketing hand in hand gaan. Offline marketing wordt vaak gezien als onmeetbaar, maar speelt een belangrijke rol in een campagne. Het creëert eenheid binnen je bedrijf, wat zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan flyers in de huisstijl, campagnes die zowel online als offline worden ingezet en zelfs verpakkingen die jouw kernwaarden uitstralen. AddMark adviseert je graag bij het opstellen van een online en/of offline campagne. Samen kijken we naar jouw wensen, budget en boodschap. Wij geven altijd een creatieve invulling!

Een aanspreekpunt voor al je marketinguitingen

Wij zijn een jong, innoverend marketingbureau en denken graag met je mee. Bij AddMark heb je één aanspreekpunt die je de hele weg zal begeleiden. Onze specialisten kijken samen met jou wat de beste stappen zijn voor jouw bedrijf en maken een advies op maat. Van het ontwerpen van een logo tot het bouwen van je website. Wij bieden het totaalpakket aan, zodat je één aanspreekpunt hebt voor al je marketinguitingen.

Ons Werk

Cases Innovate

Innovate Personal Training

 Logo’s

Logo’s

 GBG goes Social

GBG goes Social