AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Beursstand voor een onuitwisbare indruk op beursbezoekers

Je deelname aan een beurs is niet compleet zonder een beursstand als aankleding. Voor beurspromotie is een goede beursstand beslist onmisbaar. Natuurlijk val je graag op en daarom ga je op zoek naar een partij die kennis en ervaring heeft in een beursstand te ontwerpen. AddMark zorgt ervoor dat je opvalt met je bedrijf, merk, producten & diensten. Het ontwerpen van een stand, een beursstand vloer, de achterwand van een beursstand en de beursstand wanden zijn bij ons in goede handen. Een beursstand maken? Doe een beroep op onze kwaliteiten!

Beursstand inrichten en aankleden

Je maakt graag een goede indruk met een grote of kleine beursstand. Het is je visitekaartje op de beurs en daarom val je maar al te graag op met een duurzame beursstand. Een grote beursstand voorzien we van jouw huisstijl en om op te vallen verwerken we daar ook jouw boodschap in. Het vormgeven van een beursstand design doen we dit in nauw overleg met jou als opdrachtgever. Kies voor een beursstand op maat en vergeet ook niet om een banner voor je beursstand aan te schaffen. Wil je inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze beursstands voorbeelden.

Reclame beursstand in verschillende uitvoeringen

Voor het ontwerp en de productie van een creatieve beursstand of design beursstand ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit een veelzijdig aanbod uitvoeringen: kartonnen beursstand, opvouwbare beursstand, pop up beursstand, pop up display beursstand of een modulaire beursstand. Het is wel zo prettig als je de stand regelmatig kan gebruiken. Gelukkig zijn er de herbruikbare beursstand en flexibele beursstand. Een demontabele beursstand is altijd gemakkelijk op te bouwen en af te breken.

beurspromotie

Wat zijn de kosten van een beursstand?

Hoeveel kost een beursstand nu eigenlijk? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de stand-uitvoering een rol, maar ook welk budget je tot je beschikking hebt. AddMark hanteert scherpe prijzen en daarom zit je bij ons goed in je zoektocht naar een goedkope beursstand. We zijn te allen tijde duidelijk over de kosten die een stand met zich meebrengt en informeren je vooraf wat je kwijt bent aan het ontwerp en het drukwerk. Een beursstand laten maken door AddMark is daarom een uitstekend plan. Het ontwerp van een beursstand is namelijk iets dat we al jaren doen!

Schakel AddMark in voor een beursstand op maat

Wil je een beursstand laten ontwerpen? Kies voor de expertise van full service marketingbureau AddMark. Wij gaan graag aan de slag met een uniek ontwerp voor een mooie beursstand. Wij zijn expert in het ontwerpen van een opvallende beursstand of originele beursstand. Ook voor beursstand materiaal zoals flyers, folders en brochures ben je bij ons aan het juiste adres. Het drukwerk besteden we uit aan een externe partij. Jij hoeft je daar geen zorgen om te maken, want wij zijn jouw enige aanspreekpunt. We gaan voor een ontwerp waar jij blij van wordt. Laten we kennismaken en neem hiervoor direct contact met ons op.