Online Marketing

Ontdek de mogelijkheden

Onze Diensten op een rijtje
Zoekmachine Optimalisatie
Ieder bedrijf dat actief is op internet moet nagaan of de website goed vindbaar is voor (potentiële) klanten. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een belangrijk onderdeel voor je online vindbaarheid en de basis van de customer journey.
Zoekmachine Adverteren
Met Zoekmachine Adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken en ben je verzekerd van een toppositie in Search Engines. SEA brengt weinig risico’s met zich mee en zorgt voor een hoog rendement.
Online Marketing Strategie
Wat je ook wilt bereiken met je website. Het begint met een goede Online Marketing Strategie. Het vergroot je online zichtbaarheid en maakt resultaten zichtbaar. Voorbeelden van Digital Marketing zijn SEA, E-Mail Marketing en Social Media.
Affiliate Marketing
Affiliate Marketing is een eenvoudige manier van Online Marketing en is niets meer dan je producten promoten via externe websites. Het is een aantrekkelijke en directe Online Marketing Strategie.
Conversie Optimalisatie
Bij Conversie Optimalisatie is het verhogen van de conversieratio een doel. Dit kan zijn in de vorm van het kopen van een product, maar ook voor het aanvragen van een offerte of het ‘liken’ van je Social Media.
Display Advertising
Display advertising is een interessante manier om zowel een groot publiek als een specifieke doelgroep te bereiken. Met display advertentiecampagnes vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, product of dienst.
Email Marketing
Digitale nieuwsbrieven versturen is een efficiënte manier om in contact te blijven met je klanten. Het is persoonlijk, je kunt er veel informatie in kwijt en je bereikt je hele klantenbestand. Ook kun je heel specifiek e-mails versturen op basis van interesse of aankoopgeschiedenis.
Marketing Automation
Een loyale klantenkring opbouwen kan onder andere met marketing automotion. Door op het juiste moment gepersonaliseerde mails te sturen, bouw je niet alleen je merknaam op, maar kan het ook zorgen voor meer websitebezoekers (conversies).
Social Media Marketing
Social Media is een belangrijke factor voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Naast het aanmaken van een pagina, kun je met de juiste targeting ook een specifieke doelgroep aanspreken. Hierdoor realiseer je naamsbekendheid, bereik of conversies.
Video Advertising
Wil je echt opvallen? Plaats dan een video op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn of niet te vergeten YouTube. Wij helpen graag bij het meedenken over de inhoud van de video en het gericht adverteren binnen o.a. YouTube.
Webanalytics
Tegenwoordig is er veel data voorhanden, maar haal je er alles uit en trek je de juiste conclusies? Het goed interpreteren van Web Analytics zorgt ervoor dat je een helder beeld krijgt van je bezoekers, campagnes of uitingen.
Webdesign
Een responsive website is de fundering van Online Marketing. Hierop kan je potentiële doelgroep informatie inwinnen, contact opnemen of iets kopen. Wij bouwen een website die past bij jouw bedrijf en kunnen direct je online vindbaarheid vergroten.

De ideale Online en Offline combinatie

Wil jij online resultaat boeken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Social Media, Email-Marketing, zoekmachine optimalisatie, affiliatie marketing, online advertising, website realisatie… Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij kijken samen naar welke resultaten jij wilt halen. Denk bijvoorbeeld aan bereikdoelstellingen, conversies, leads, etc. Besteed jij je marketing liever uit aan een Online Marketing expert? Neem dan gerust contact op.

Maar… Vergeet niet dat online- en offline marketing hand in hand gaan. Offline marketing wordt vaak gezien als onmeetbaar, maar speelt een belangrijke rol in een campagne. Het creëert eenheid binnen je bedrijf, wat zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan flyers in de huisstijl, campagnes die zowel online als offline worden ingezet en zelfs verpakkingen die jouw kernwaarden uitstralen. AddMark adviseert je graag bij het opstellen van een online en/of offline campagne. Samen kijken we naar jouw wensen, budget en boodschap. Wij geven altijd een creatieve invulling!

Onze Offline Marketing Diensten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Drukwerk
 • Signing
 • Grafische Vormgeving
 • Huisstijl
 • Print Media
 • Belettering
 • Beeldmerk
 • Typografie
 • Beurspromotie
 • Standdesign
 • Displays
 • Verpakkingen

Een aanspreekpunt voor al je marketinguitingen

Wij zijn een jong, innoverend marketingbureau en denken graag met je mee. Bij AddMark heb je één aanspreekpunt die je de hele weg zal begeleiden. Onze specialisten kijken samen met jou wat de beste stappen zijn voor jouw bedrijf en maken een advies op maat. Van het ontwerpen van een logo tot het bouwen van je website. Wij bieden het totaalpakket aan, zodat je één aanspreekpunt hebt voor al je marketinguitingen.

Ons Werk

Wat onze klanten zeggen

Een fijne samenwerking is de basis tot succes. Ontdek wat onze klanten zeggen over AddMark.

Laatste Nieuws

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.