AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Vergroot je klantenkring met affiliate marketing

Affiliate marketing is een slimme manier van online marketing. Je laat namelijk anderen jouw producten promoten in ruil voor een vergoeding. Ook voor de affiliate of partner is dit een aantrekkelijk business model. Hij maakt mensen enthousiast voor jouw product of dienst en stuurt ze door naar je website of webwinkel. Voor ondernemers is dit een prima mogelijkheid om meer omzet te draaien en meer leads binnen te halen.

Affiliate marketing percentage

Hoe krijg je affiliates zover dat ze moeite willen doen om mensen enthousiast te maken voor jouw product of dienst? Ze doen dit uiteraard niet voor niets. Je zult hiervoor dan ook een deel van je winstmarge moeten afstaan. Het bedrag dat affiliates verdienen voor een verkoop wordt cost per sale genoemd. Affiliate marketing percentages liggen meestal zo tussen de 5 en 15% van het verkoopbedrag. Ook kun je er voor kiezen om een vast bedrag per verkoop uit te keren.

Affiliate marketing in Nederland

Hoewel affiliation marketing voor het eerst in 1996 werd geïntroduceerd door Amazon in de VS, is het inmiddels ook in Nederland een vaak toegepaste vorm van online marketing. Er zijn in ons land verschillende affiliate netwerken actief waarop bedrijven en affiliates elkaar eenvoudig kunnen vinden. Tal van (online)ondernemingen maken hier dan ook dankbaar gebruik van.

Affiliate Marketing

Maak gebruik van bloggers en vloggers

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf op zoek te gaan naar mensen die jouw product willen promoten. Denk bijvoorbeeld aan populaire bloggers of vloggers die zich bezig houden met jouw branche. Je kunt contact met ze opnemen en vragen of zij door middel van artikelen en video’s jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen van een breed publiek.

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Affiliate marketing lead generation

Affiliate Marketing kan ook voor lead generation worden ingezet. Lead Generation is een uitstekende manier om nieuwe klanten te krijgen. In dit geval helpen helpen affiliates via websites of sociale media om leads, ofwel potentiële klanten voor je binnen te halen. Deze leads nemen bijvoorbeeld een proefabonnement, schrijven zich in voor een nieuwsbrief, downloaden een gratis e-book in ruil voor een e-mailadres of vragen een brochure of offerte aan. Je betaalt de affiliates een bepaald bedrag voor de leads die zij aan je doorsturen. Ook hier maak je jouw partners van te voren duidelijk welke bonus zij mogen verwachten voor hun inspanningen.

Affiliate marketing tips van de online marketing expert

Je klantenkring uitbreiden met behulp van affiliates. Klinkt aantrekkelijk? Bij full service marketingbureau AddMark helpen we je graag verder om deze manier van online en offline marketing tot een succes te maken. Onze experts voorzien je van de juiste tips en tricks. We delen onze kennis en ervaring op dit gebied zodat jouw onderneming een top notch affiliate campagne kan voeren.