AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Conversie optimalisatie: haal meer resultaat uit je bezoekers

Je website optimaliseer je voortdurend voor meer resultaat. Toch laat je soms onbewust wat steken vallen. Hoe je het ook went of keert, website-bezoekers verrichten vaak allerlei acties. Dit hoeft niet direct de afname van een product of dienst te zijn. Ze kunnen zich ook inschrijven voor je nieuwsbrief, je social media ‘liken’ of bijvoorbeeld digitaal een offerte aanvragen. Natuurlijk wil je als ondernemer meer conversies, want dit levert je ongetwijfeld meer bestellingen of aankopen op. Hoe werkt dit in de praktijk en op welke manier ondersteunt AddMark?

Wat is het?

Conversie optimalisatie heeft als doel om bezoekers van je website om te zetten naar leads of klanten. Conversie verhogen voor je webshop zorgt er uiteindelijk voor dat meer mensen een bestelling bij je plaatsen. Hierbij gaat het erom dat elke webshop-pagina mooie resultaten behaalt en dit kan je eenvoudig testen door een conversie specialist in te schakelen. AddMark is thuis in de wereld van het optimaliseren van websites en webshops en daarom zit je bij ons helemaal goed als je je conversies wilt zien toenemen. Wij hebben een methode die werkt en gaan graag met jou in gesprek over welke verbeteringen er noodzakelijk zijn om de hoeveelheid conversies te verhogen.

Wat doen conversie marketeers?

De conversie marketeers van AddMark onderzoeken samen met jou individuele webpagina’s. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan middels een A-B test. Hierbij worden twee versies van een webpagina getest om te onderzoeken welke pagina de beste resultaten oplevert en waarom dit zo is. Want het is natuurlijk de bedoeling dat een bezoeker uiteindelijk ook klant wordt en een bestelling in je webshop plaatst. Door inzicht te krijgen in de klantreis, maar ook in eventuele obstakels die aanwezig zijn in je webshop, wordt het voor jou eenvoudiger om je conversies te verbeteren. Je kunt na een test namelijk gericht actie ondernemen en de customer journey aantrekkelijker maken voor je doelgroep.

Conversie Optimalisatie

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Conversie verhogen van je webshop met AddMark

Wil je meer conversies bereiken, dan doe je er goed aan om een conversie specialist in te schakelen. Door het laten uitvoeren van een meting weet je hoe je website er op dit moment voorstaat. Het onderzoek maakt bijvoorbeeld inzichtelijk welke pagina’s worden bezocht en welke acties er door bezoekers worden ondernomen. Vervolgens kan je met behulp van onze experts werken aan verbetering. AddMark is hét bureau om je hierbij te helpen. Maak daarom een afspraak met een van onze experts om je online marketing activiteiten krachtiger in te zetten.