AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Bereik potentiële klanten met display advertising

Naast offline reclameactiviteiten wil je ook online succes behalen met je marketing. Display advertising is een interessante optie om dit op te pakken. Je promoot je bedrijf of boodschap online om zo aandacht te creëren voor je merk én om de conversie te verbeteren. Het doel is daarom dat je je doelgroep middels advertenties aanspreekt met een relevante boodschap. AddMark is hét bureau om mee samen te werken als je aan de slag wilt met het plaatsen van banners op websites.

Online reclame maken met een display advertentie

Met een display banner kies je voor online adverteren en dit kan op allerlei manieren. Je plaatst bijvoorbeeld banners op een webpagina óf je doet dit door middel van een afbeelding of tekst advertentie. Bij display-adverteren gaat het erom dat je boodschap aankomt bij mogelijke klanten en dat je op die manier je omzet verbetert en je winst verhoogt. Display advertenties bestaan vooral uit sprekende animaties, aantrekkelijke teksten en kleurrijke beelden. Werk je ideeën uit met de specialisten van AddMark en ontdek de toegevoegde waarde voor je bedrijf.

Display marketing voor brand awareness en een hogere conversie

Het plaatsen van display banners levert jou en je onderneming diverse voordelen op. AddMark zet ze voor je uiteen:

  • Het is een interessante manier om je naamsbekendheid te vergroten.
  • Je maakt je merk of product visueel voor je doelgroep.
  • Het effect van deze advertenties is gemakkelijk meetbaar.
  • Je herinnert mensen aan je bedrijf, merk of product.
  • De kosten zijn relatief laag.

Het is dus uitermate interessant om hiermee aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend doe je dit met behulp van een partij die kennis van zaken heeft en streeft naar de beste resultaten. AddMark staat klaar om je te voorzien van advies op maat.

Display Aadvertising

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Geef display marketing vorm met AddMark

Wil je op effectieve wijze met display-advertenties aan de slag en doe je dit graag met een professioneel marketing bureau? AddMark weet alles op het gebied van dit soort online advertenties en denkt graag met je mee. Samen met jou werken we aan een strategie die werkt en gaan we voor meetbare resultaten. Aarzel daarom niet om met online advertenties te starten en doe een beroep op onze expertise om dit succesvol op te pakken. Neem direct contact op met ons team van specialisten voor een eerste kennismaking.