AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

De ongekende kracht van email marketing

Zoek je naar manieren om je klanten te bereiken, waarbij je ze direct aanspreekt en daardoor ook meer sales genereert? Dan is email marketing de tool voor jou. Deze traditionele marketingtechniek heeft zo zijn eigen voordelen en wordt nog altijd als ontzettend effectief gezien. Maar dan is er de vraag: hoe maak je slim gebruik van e mail marketing? Op welke manieren spreek je je klanten het beste aan en hoe zorg je voor meer conversies? Geen zorgen, want bij AddMark helpen wij je graag op weg.

Wat zijn de voordelen van marketing via e-mail?

Er zijn talloze manieren om je klanten te bereiken via het internet: je eigen website, social media, advertenties en zoekmachines zijn stuk voor stuk handige hulpmiddelen. Het grote voordeel van e-mail marketing is dat je jouw klanten persoonlijk aan kunt spreken. Je voorziet ze van informatie waar ze echt wat aan hebben, waardoor je een sterke relatie met ze opbouwt. Bovendien bereik je mensen die al interesse hebben in je product of dienst. Het resultaat? Jouw klanten worden constant herinnerd aan datgene wat jij ze te bieden hebt.

Waar moet een goede nieuwsbrief aan voldoen?

Het lijkt misschien simpel, maar het is geen eenvoudige klus om een effectieve nieuwsbrief te schrijven. Zo is het belangrijk dat je in de gaten houdt wie je doelgroep is. Wat zijn hun interesses en hoe weet je ze te motiveren? Vervolgens is het belangrijk om pakkende content te schrijven die meerwaarde biedt aan de lezer. Je wilt namelijk een mailing versturen die keer op keer gelezen wordt, dus een sterke inhoud is essentieel. Vervolgens is het tijd om je klanten te activeren. Door jouw nieuwsbrief moeten ze contact opnemen, een product kopen of zich aanmelden voor je nieuwste dienst. Kortom: een mailing moet aan allerlei eisen voldoen.

Email Marketing

Hulp van een ervaren email marketing bureau

Weet je niet goed hoe je een nieuwsbrief schrijft die pakkend, effectief en motiverend is? Dan is het nuttig om de hulp van een expert in te schakelen. AddMark is in dat geval de specialist voor jou. Wij weten precies hoe je slim gebruikmaakt van e-mail marketing, zodat je al jouw professionele doelen kunt bereiken. Wij helpen je met het opstellen van een passende strategie, waarbij we zowel de inhoud als de vormgeving van de nieuwsbrief onder handen nemen. Heb je hulp nodig bij het automatiseren van je mailings? Ook daar helpen wij je graag mee.

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Op maat gemaakte email services voor jou

Bij AddMark vinden we het belangrijk om maatwerk te leveren. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde, net zoals iedere klant weer andere wensen heeft. Daarom stellen wij graag een strategie op waarmee je jouw klanten op een passende manier kunt bereiken. Hierbij analyseren we niet alleen je eigen doelen en bedrijfsidentiteit, maar ook je klantenbestand. Ben je geïnteresseerd in deze effectieve aanpak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van e-mail marketing te bespreken.