Social Media

We like Social

Een social media bureau met een strategie

Wil je in contact komen met je klanten, dan is social media een onmisbaar middel. Of je nou producten of diensten levert voor particulieren of bedrijven: via dit online kanaal weten alle potentiële klanten je te vinden. Daarom is het belangrijk om slim gebruik te maken van Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of YouTube. Met de juiste inhoud en een slimme strategie kun je steeds meer mensen bereiken en je sales verhogen. Bij AddMark helpen we je daar graag bij.

Wat wil je bereiken?

Wanneer je in zee gaat met een social media marketing bureau, is het belangrijk om na te gaan wat je precies wilt bereiken. Je kunt online media namelijk op allerlei manieren inzetten. Zo is het mogelijk om je klanten te informeren, zodat ze producten en diensten vinden die echt bij ze passen. Daarnaast is het mogelijk om je naamsbekendheid te vergroten. Wil je meer producten verkopen? Dan is social media ook een goed middel om dat te bereiken. Zodra jij voor ogen hebt wat je doelen zijn, is het mogelijk om een passend marketingplan te creëren.

Onze Online Marketing Diensten

Ben je op zoek naar andere Online Marketing diensten dan Social Media? Ook daar kunnen we je zeker bij helpen!

 • Drukwerk
 • Signing
 • Grafische Vormgeving
 • Huisstijl
 • Print Media
 • Belettering
 • Beeldmerk
 • Typografie
 • Beurspromotie
 • Standdesign
 • Displays
 • Verpakkingen

Ons Werk

Onze werkwijze

Bij AddMark staan ondersteuning en advies centraal in onze diensten. Wij vinden het belangrijk om naar jouw doelen te kijken: wat wil je bereiken met je bedrijf en hoe wil je je sociale platformen daarvoor inzetten? Wanneer we dat op een rijtje hebben, is het aan ons om een uitgebreide strategie op te stellen. Wij maken een plan waarin we de rol en functie van ieder platform uitgebreid beschrijven, inclusief ideeën voor passende content. Hierbij houden we altijd rekening met je doelgroep, zodat zij jouw bedrijf met plezier volgen. Zo helpen we je op weg om nog meer uit je digitale platformen te halen.

De juiste platforms voor jou

Er zijn talloze vormen van social media, dus welke passen het beste bij jou? Dat is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Zo is Twitter het ideale platform voor snel en kort klantcontact, waarbij je vooral vragen van je klanten beantwoordt. Via Instagram kan je juist inspirerende foto’s delen, terwijl YouTube ideaal is voor het delen van instructievideo’s. Facebook is een goed allround platform waarop je je klanten informeert, inspireert en activeert. Twijfel je welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen? Geen zorgen, want wij voorzien je van passend advies.

Jouw persoonlijke social media specialist

Wil je meer volgers genereren, je bedrijf op de kaart zetten en nauwer contact met je klanten krijgen? Dan is social media een middel die je zeker moet inzetten. Wanneer je nog niet weet hoe je deze platforms het beste inzet, kan je altijd de hulp inschakelen van een social media marketeer. In dat geval ben je bij AddMark aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis op zak om jouw online kanalen structureel te verbeteren, zodat je jouw doelen stuk voor stuk bereikt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Een fijne samenwerking is de basis tot succes. Ontdek wat onze klanten zeggen over AddMark.

Laatste Nieuws

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.