AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

De inzet van Social Media

Social Media is een belangrijk onderdeel binnen de customer journey. Liken, swipen, sharen… Het gebeurt elke dag enorm vaak. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn met je merk onder de juiste doelgroep. Hoe? Daar helpen we je graag bij met de juiste strategie én uitvoering.

Een social media bureau met een strategie

Wil je in contact komen met je klanten, dan is social media een onmisbaar middel. Of je nou producten of diensten levert voor particulieren of bedrijven: via dit online kanaal weten alle potentiële klanten je te vinden. Daarom is het belangrijk om slim gebruik te maken van Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of YouTube. Met de juiste inhoud en een slimme strategie kun je steeds meer mensen bereiken en je sales verhogen. Bij AddMark helpen we je daar graag bij.

Social Media
Beheer

Zorg met creatieve en consistente content voor impact bij je potentiële doelgroep. Kies voor één van onze abonnementen.

Social Media Advertising

We zetten Social Media Advertising in om gericht te adverteren. Met gerichte targeting bereiken we de juiste doelgroep.

Social Media Strategie

Een Social Media plan kan niet zonder een gedegen Social Media strategie. Wij helpen je er graag bij om dit op te zetten.

Wat wil je bereiken?

Wanneer je in zee gaat met een social media marketing bureau, is het belangrijk om na te gaan wat je precies wilt bereiken. Je kunt online media namelijk op allerlei manieren inzetten. Zo is het mogelijk om je klanten te informeren, zodat ze producten en diensten vinden die echt bij ze passen. Daarnaast is het mogelijk om je naamsbekendheid te vergroten. Wil je meer producten verkopen? Dan is social media ook een goed middel om dat te bereiken. Zodra jij voor ogen hebt wat je doelen zijn, is het mogelijk om een passend marketingplan te creëren.

Social Media

Onze werkwijze

Bij AddMark staan ondersteuning en advies centraal in onze diensten. Wij vinden het belangrijk om naar jouw doelen te kijken: wat wil je bereiken met je bedrijf en hoe wil je je sociale platformen daarvoor inzetten? Wanneer we dat op een rijtje hebben, is het aan ons om een uitgebreide strategie op te stellen. Wij maken een plan waarin we de rol en functie van ieder platform uitgebreid beschrijven, inclusief ideeën voor passende content. Hierbij houden we altijd rekening met je doelgroep, zodat zij jouw bedrijf met plezier volgen. Zo helpen we je op weg om nog meer uit je digitale platformen te halen.

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

De juiste platforms voor jou

Er zijn talloze vormen van social media, dus welke passen het beste bij jou? Dat is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Zo is Twitter het ideale platform voor snel en kort klantcontact, waarbij je vooral vragen van je klanten beantwoordt. Via Instagram kan je juist inspirerende foto’s delen, terwijl YouTube ideaal is voor het delen van instructievideo’s. Facebook is een goed allround platform waarop je je klanten informeert, inspireert en activeert. Twijfel je welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen? Geen zorgen, want wij voorzien je van passend advies.

Jouw persoonlijke social media specialist

Wil je meer volgers genereren, je bedrijf op de kaart zetten en nauwer contact met je klanten krijgen? Dan is social media een middel die je zeker moet inzetten. Wanneer je nog niet weet hoe je deze platforms het beste inzet, kan je altijd de hulp inschakelen van een social media marketeer. In dat geval ben je bij AddMark aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis op zak om jouw online kanalen structureel te verbeteren, zodat je jouw doelen stuk voor stuk bereikt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.