Consistente, Creatieve en pakkende content

Social Media is een perfect Online marketingmiddel om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Het kan zorgen voor meer bereik onder de juiste doelgroep en uiteindelijk zorgen voor meer verkeer, leads en conversies. Het kan een tijdrovende klus zijn om consistent impactvolle berichten te plaatsen. Je wilt dat deze berichten zogeheten ‘thumb stoppers’ worden, zodat mensen je bericht ook écht zien. Daarom kun je je Social Media simpelweg uitbesteden aan AddMark. Wij gaan samen met jou zorgen voor een Social Media strategie die past bij jouw bedrijf en aansluit bij je huisstijl.

Zo zorgen we voor meer duimpjes omhoog voor jouw bedrijf en worden je berichten succesvol ingezet.

Uit een onderzoek gepubliceerd op Marketingfacts, zien we dat Nederlanders dagelijks zo’n 98 minuten doorbrengen op Social Media. Dat betekent dat er enorm veel kansen liggen om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Wil jij een Social Media contentstrategie die wél werkt? Kies dan één van onze Social Media Beheer abonnementen en we gaan samen voor online succes.

Small
€449 Per Maand

1 kanaal

8 berichten per maand

maandelijkse rapportage

maandelijks voortgangsgesprek

optie: advertising budget

eenmalig: €450,- opstartkosten

Medium
€649 Per Maand

2 kanalen

16 berichten per maand

maandelijkse rapportage

maandelijks voortgangsgesprek

optie: advertising budget

eenmalig: €450,- opstartkosten

Large
€849 Per Maand

3 kanalen

24 berichten per maand

maandelijkse rapportage

maandelijks voortgangsgesprek

optie: advertising budget

eenmalig: €450,- opstartkosten

Je Social Media uitbesteden

Je Social Media uitbesteden aan een marketingbureau? In eerste instantie zul je denken dat je wellicht uitgekauwde content zult ontvangen die voor meerdere klanten ingezet wordt. Niets is minder waar… Doordat wij intensief samenwerken met onze klanten, verdiepen we onszelf in de diensten, producten en het merkverhaal. Dat betekent dat we content maken die goed aansluiten bij wat je wilt vertellen en met name aan wie je het wilt vertellen.

Door van te voren goede doelstellingen te definiëren en een duidelijke contentstrategie neer te zetten is de content voor elke klant passend.

Daarnaast weten wij als geen ander de laatste trends en vernieuwingen als het gaat om de Social Media kanalen en hoe je deze het beste in kunt zetten. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Twitter, Pinterest of bijvoorbeeld YouTube.

Social Media voor bedrijven

Social Media inzetten is voor alle bedrijven een zeer waardevolle tool om meer aandacht te trekken. Dit wordt gedaan middels de juiste content om ook écht de aandacht te trekken. Denk hierbij aan creatieve statische content, maar we zetten ook graag dynamische content in om net wat anders dan anders onder de aandacht te komen. In tegenstelling tot advertenties op TV of andere direct marketing middelen, heb je bij Social Media direct inzicht in wat het oplevert voor je bedrijf. Dit uit zich in bereikcijfers, click through rates en bijvoorbeeld de engagement die een post oplevert.

Kortom, voor bedrijven is dit een uitgelezen mogelijkheid om onder de aandacht te komen.

Social Media Beheer

Onze persoonlijke aanpak

Gedurende elke maand plannen we een voortgangsgesprek. Hierin bespreken we de resultaten over de afgelopen maand, kijken we kritisch naar de best presterende content, maar ook de minst presterende content nemen we onder de loep. Samen met jou maken we weer een plan van aanpak om de komende maand nog succesvoller te zijn met het ontwikkelen van waardevolle content. Uiteraard bespreken we ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Zodoende blijven we snel, adequaat en vol vernieuwingen door ontwikkelen.