AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Doelgericht adverteren via zoekmachine marketing

Wil je online gericht je doelgroep bereiken? Dit doe je met SEA. Deze afkorting staat voor Search Engine Advertising ofwel Zoekmachine Adverteren en betekent dat je adverteert in de verschillende zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Met onze vakkennis zetten we dit graag samen met jou in gang. In samenwerking met jou gaan we namelijk voor een toppositie in de online zoekmachines. Hoe pakken we dit aan en wat levert dit jou op?

Wat is het nut van SEA marketing?

SEA levert je bedrijf verschillende voordelen op. Zo kan je snel resultaten boeken binnen een kort tijdsbestek. Dit doe je door het opstellen van advertenties met daarin de juiste zoekwoorden vermeld. Je betaalt slechts voor bezoekers die hebben geklikt op de advertentie en op die manier bij je website uitkomen. Hoe meer bezoekers je aantrekt middels de advertenties, hoe groter de kans dat je doelgroep via je website een product of dienst afneemt. Uiteraard start dit traject met het uitstippelen van een goede SEA-strategie. Lukraak beginnen is geen goed idee en brengt je niet de resultaten die je hoopt.

AddMark: zoekmachine marketing bureau

AddMark is actief als zoekmachine marketing bureau en weet wat er nodig is om via goede advertenties topresultaten te boeken in de online zoekmachines. Daarom doe je een beroep op ons als SEA specialist. Wij brengen je doelstellingen in kaart en presenteren vervolgens een plan van aanpak dat écht werkt. Op die manier verzeker jij je van de beste resultaten en kan je het SEA-verhaal met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Samen met jou streven we naar meer leads of conversies en dit bereik je onder andere met zoekmachine adverteren.

Zoekmachine Adverteren Sea

Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Waarom je een beroep doet op AddMark als SEA bureau

Je zoektocht naar een SEA specialist eindigt daarom bij ons bedrijf. Welke voordelen we jou bieden?

  • We zijn een jong innoverend marketingbureau en denken graag met je mee.
  • We zetten te allen tijde in op een prettige samenwerking: dé basis voor succes.
  • We gaan voor het maximale als het aankomt op het boeken van online resultaten.
  • We brengen je wensen in kaart en doet dat binnen het door jouw beschikbaar gestelde budget.

Neem daarom direct contact met ons op en ontdek wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Bel of mail voor een eerste kennismaking.