Hi vormgever! Ben jij op zoek naar een functie vol creativiteit en verantwoordelijkheid? En ben jij iemand die gemakkelijk met online marketeers en developers kan schakelen? Ideeën omzet in vormgeving? Dan heb je de juiste vacature te pakken!

De functie

Als (Website) Designer pas je de juiste look-and-feel toe voor onze klanten in de vorm van online uitingen; Social Media berichten, campagnes, banners en websites. Het is voor ons een enorme pré als je ervaring hebt met websitedesign. Geen ervaring? Geen probleem, alles valt te leren. Daarnaast is ook offline belangrijk voor AddMark en wissel je je werkzaamheden af met; flyers, brochures, ontwikkelen van huisstijlen.

Tijdens je werktijden heb je ruimte om jezelf te ontwikkelen middels bijpassende trainingen. Zo blijf je continu op de hoogte van de laatste design trends en kun jij deze met alle tools toepassen.

Als (website) designer bij addmark heb je het volgende profiel: 

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting grafische vormgeving of communicatie & multimedia design (of soortgelijk);
 • Photoshop, InDesign, Illustrator kennen geen geheimen voor jou;
 • je zorgt ervoor dat alles binnen de deadlines gereed is en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken in een jong team;
 • ervaring op het gebied van grafische vormgeving, waarbij je kennis hebt opgedaan van marketing, branding, UX (of soortgelijk) (pré). 

Wie zijn wij?

AddMark is 1 januari 2020 opgericht door Carel Schrier en Sander Adriaanse. Wij zijn een full service marketingbureau, wat betekent dat we zowel online- als offlinemarketing aanbieden aan onze klanten. Inmiddels hebben we een heel divers klantenbestand waar we resultaat voor behalen, maar dat doen wij niet alleen. In de afgelopen maanden is het bedrijf enorm gegroeid en zijn Naomi Wouterse en Marjolein Luijk ons komen versterken. Zij zijn beiden online marketeers en helpen klanten groeien middels de juiste Online activiteiten. Dit doen we bij verschillende klanten middels HubSpot. Wij zijn als één van de weinige Nederlandse marketingbureaus een HubSpot Partner. Vaak gaan de online activiteiten gepaard met mooie (grafische) uitingen. Het moet de aandacht grijpen van de potentiële doelgroep.

ONS AANBOD

 • fulltime dienstverband met veel uitdaging bij een jonge en groeiende organisatie;
 • veel ruimte voor eigen ontwikkeling, ideeën en verantwoordelijkheden;
 • elke dag gezamenlijke lunch;
 • 1x in de week sporten van 16:00 – 17:00 op kantoor;
 • verdere goede secundaire voorwaarden;
 • de meest gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • MacBook, scherm, toetsenbord en muis worden voor je geregeld.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel, app of mail je CV en motivatie naar Sander Adriaanse:

M: 06 50 21 31 26

E: sander@addmark.nl

Heb je een portfolio of voorbeelden van grafisch (website) werk? Stuur deze dan zeker mee!

addmark-sander