WEBSITE

Ontdek de mogelijkheden

Jouw website in goede handen

Een goede, responsive website spreekt de juiste doelgroep aan en is functioneel. Bezoekers beslissen binnen enkele seconden of ze op de website blijven of verder zoeken. Mocht je de aandacht hebben, willen ze ook nog zo snel mogelijk aan de informatie komen waar ze naar op zoek zijn. De specialisten van AddMark weten precies hoe ze jouw doelgroep aan kunnen spreken.

Onze webdesigners luisteren naar jouw wensen en stellen kritische vragen. Wat wil je bijvoorbeeld bereiken met je website? Wil je dat (potentiele) klanten contact opnemen, een offerte aanvragen of direct iets kopen? Wij spelen hierop in met call-to-actions.

Uitstraling

Niet alleen de inhoud van de website is belangrijk. Ook de uitstraling speelt een cruciale rol. Witruimtes, foto’s, kleur en tekstblokken zorgen voor leesbaarheid en de juiste uitstraling.

WordPress CMS

De kracht van WordPress zit hem in Opensource. Door de grote database aan plugins kun je alles naar eigen wens aanpassen, zoals het doorvoeren van je huisstijl.

UU
SEO Ready

Ieder bedrijf dat actief is op internet moet nagaan of de website goed vindbaar. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een belangrijk onderdeel voor je online vindbaarheid.

Bereik je doelgroep
met Zoekmachine Optimalisatie
Nu de basis van je website staat, is het goed om te kijken naar de inhoud. Met goede SEO-teksten (zoekmachine optimalisatie) verschijn je hoger in de zoekmachines, waardoor klanten je nog sneller kunnen vinden. De online specialisten van AddMark helpen je graag met het zoeken van de juiste zoekwoorden (Keyword research).
Regel de fundering van je website

AddMark zorgt ervoor dat er een goede fundering ligt voor jouw website. Dit doen ze door goede hosting. Daarnaast moet je ook een geschikte domeinnaam hebben met de juiste extensies. Kortom: wij bieden niet alleen het bouwen van de website, maar ook het juiste onderhoud. Geen zorgen meer over je website!

Hosting
Een goede fundering is belangrijk. Vandaar dat een goede hosting voor je website essentieel is. Met onze eigen servers zorgen we voor de beste prestaties én zorgen we ervoor dat jouw website up-to-date blijft.
Domeinnaam
Een website kan niet zonder hosting én een passende domeinnaam. Wij regelen het inrichten van je domeinnaam met de extensies die jij wilt. Daarna koppelen we alles aan elkaar en beginnen we met bouwen.
Onze Offline Marketing Diensten

Bij AddMark hebben we een creatieve mindset die we graag inzetten voor jouw bedrijf, product of dienst. Geen detail gaat aan ons voorbij en daarom kun je ons best Pietje Precies noemen. Voor drukwerk, signing, beursstands, displays, typografie of iets anders waar creativiteit voor nodig is, ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Drukwerk
 • Signing
 • Grafische Vormgeving
 • Huisstijl
 • Print Media
 • Belettering
 • Beeldmerk
 • Typografie
 • Beurspromotie
 • Standdesign
 • Displays
 • Verpakkingen

Deze klanten kozen al voor een website van AddMark

Een fijne samenwerking is de basis tot succes. Ontdek onze klanten die bij ons een website hebben afgenomen.

Laatste Nieuws

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.