HubSpot CMS

HubSpot CMS

Het HubSpot CMS Hub is een tool voor het ontwerpen, hosten en onderhouden van een gebruiksvriendelijke website. CMS Hub is aangedreven door het CRM systeem waardoor je websites kunt bouwen met als uitgangspunt de klantervaring.

addmark hubspot

Een CRM-aangedreven website

Doordat HubSpot CMS deel uitmaakt van het HubSpot CRM platform, kan je je website volledig aan laten drijven door je CRM. Op deze manier kan je door middel van je verzamelde data een gepersonaliseerde website opbouwen, betere content creëren door continu te optimaliseren en kan je alle resultaten bijhouden in rapportages. 

Features HubSpot CMS

Pagina's opbouwen met drag and drop

Het CMS helpt marketeers om onafhankelijk websitepagina's te maken, bij te werken en te optimaliseren. Door middel van drag and drop bouw je de pagina's makkelijk op. 

SEO

Binnen het HubSpot CMS heb je verschillende SEO opties. Zo zet je je zoekwoordonderzoek om in Pillar Pages en Clusters en krijg je concrete adviezen over je websitepagina's.

Responsive design

Een website design die responsive is voor elk apparaat. Tegenwoordig hebben we te maken met mobile first, het is dan ook zeker belangrijk dat je website op alle apparaten goed werkt.

Dynamische content

Stel je content af op relevante gegevens vanuit je CRM. Laat verschillende doelgroepen verschillende content of call-to-actions door middel van smart content. 

A/B testen

Optimaliseer je website door middel van A/B testen en test zo welke content het beste aanslaat. Met HubSpot CMS is het mogelijk om het verkeer 50/50 te verdelen of een adaptive test met 5 varianten uit te voeren.

Call to actions

Creëer verschillende call-to-actions om je bezoekers om te zetten in leads. Door middel van smart rules laat je verschillende call-to-actions zien aan verschillende doelgroepen. 

Een gepersonaliseerde website

Naast het personaliseren van je marketing, sales en service, is het ook belangrijk om je website zo persoonlijk mogelijk te maken. Door de koppeling tussen je CMS en je CRM is het mogelijk om je content aan te passen op alle gegevens vanuit je CRM. Zo kan je je content aanpassen op basis van locatie, levenscyclus, apparaat en taal. 

Door middel van smart rules pas je blokken content of call-to-actions aan op basis van levenscyclus, en laat je bijvoorbeeld een lead iets anders zien dan een klant. 

addmark

Groei realiseren met HubSpot CMS

Met het HubSpot CMS kan je snel en makkelijk meegaan in de bedrijfsgroei. Zo kan je met deze CMS tool makkelijk opschalen en is alles makkelijk in te stellen zonder irritante plugins met eventuele beperkingen zoals je gewend bent met andere CMS systemen. 

Voordelen van HubSpot CMS

Gepersonaliseerde content

Pas content aan op gegevens vanuit je CRM systeem.

Continu optimaliseren

Door het continu monitoren van de website resultaten, kan je de content blijven optimaliseren.

Realiseer groei

Schaal je website op wanneer je bedrijf groeit.

HubSpot CMS Hub prijzen

Alles wat je nodig hebt voor het bouwen en schalen van een krachtige en geoptimaliseerde website die converteert vind je in het HubSpot CMS. Er zijn verschillende opties voor het aanschaffen van de tool. 

Voor de volledige prijslijst kan je terecht op de HubSpot pricing pagina.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Wil jij ook een website die converteert?

AddMark geeft je graag advies over het overstappen en toepassen van HubSpot CMS Hub. 

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →