Webdesign Zeeland

Webdesign Zeeland

Is je huidige website in Zeeland verouderd? Neemt het aantal bezoekers af en loopt ook de omzet terug? De hoogste tijd voor een update van je website! Een zoekmachinevriendelijke website is belangrijk om online te scoren. Een website laten maken in Zeeland? AddMark is gespecialiseerd in websiteontwikkeling en gaat met plezier voor je aan de slag! Dit geldt ook als je net gestart bent als ondernemer in Zeeland en je je doelgroep graag op een slimme en effectieve wijze bereikt.

addmark-webdesign-zeeland

Wat is de basis van een goede website?

Je droomt van een website waar je bezoekers blij van worden, eentje die staat als een huis. Een goede website is functioneel en gebruiksvriendelijk. Een website in de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat een website ook geschikt is voor gebruik op de mobiele telefoon. Dit heet responsive webdesign. En natuurlijk droom je van een website die altijd up-to-date is. Daarom doe je een beroep op AddMark, wij zorgen namelijk voor een goede fundering van je website. Bovendien regelen we ook je domeinnaam met de bijbehorende extensie en ontwerpen we voor jou een website op maat.

De meerwaarde van een SEO-vriendelijke website

Je website moet goed vindbaar zijn in de zoekmachines van Google en Bing. Daarom zetten we bij AddMark vol in op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierbij besteden we aandacht aan de techniek van je website, maar ook hechten we veel waarde aan goede websiteteksten. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in copywriting zodat je altijd zeker bent van teksten die scoren in de onlinezoekmachines. Is je website al wel SEO-proof, maar kunnen je teksten wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dan neem je contact op met het team van AddMark!

addmark-website-zeeland

Combineer een nieuwe website met een onlinemarketingcampagne

Nieuwe klanten werven doe je niet alleen door een website te laten ontwerpen in Zeeland. Een goede marketingstrategie is net zo belangrijk. Bij het uitstippelen van een marketingstrategie bepaal je wie je doelgroep is en welke middelen en kanalen je inzet om deze groep te bereiken. Bij AddMark zetten we in op een waterdichte onlinemarketingstrategie en houden we altijd rekening met je wensen en budget.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Schakel AddMark in als webbouwer in Zeeland

Ben je dringend op zoek naar een professionele webdesigner in Zeeland? Staak het speuren naar een goede websitebouwer en laat AddMark het zware werk voor je doen. Wij bouwen fantastische websites voor talloze klanten in Zeeland die ook nog eens SEO-proof zijn! Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je hulpvraag neer te leggen. Bovendien kan je bij ons altijd rekenen op een uitstekende service. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Kortom: AddMark streeft naar een website die jouw bedrijf een flinke boost geeft op het gebied van uitstraling en conversie!

Afspraak maken →