HubSpot Operations

HubSpot Operations

Groeit je bedrijf als kool en wil je naast het aantrekken van leads ook goede klanten graag behouden? Met slimme software zorg je dat apps, data en processen beter met elkaar samenwerken. HubSpot Operations Hub helpt jou om dit doel te bereiken. Door dit soort zaken te automatiseren, ontstaat er meer ruimte en tijd om je te focussen op je bedrijfsstrategieën. Wil je data op een betere manier managen en bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen? AddMark is gecertificeerd HubSpot-partner en geeft je graag een demonstratie hoe HubSpot Operations Hub in de praktijk werkt.

addmark-hubspot-operations

Wat is HubSpot Operations Hub?

HubSpot is complete bedrijfssoftware voor marketing, sales en service. HubSpot Operations Hub is onderdeel van deze software en heeft drie belangrijke doelen:

1. Het verbinden van verschillende applicaties;
2. Het opschonen van klantgegevens;
3. Het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Dankzij datasynchronisatie lopen klantgegevens voortdurend gelijk met HubSpot-software. Handmatige acties zijn de meeste ondernemers een doorn in het oog, want ze zijn tijdrovend en kosten daarom veel geld. Door processen geautomatiseerd in te richten, werkt iedereen perfect samen aan een verbeterde klantervaring. Een uitstekende basis om verder te groeien met je bedrijf!

Hoe werkt HubSpot Operations Hub?

Voor een snelle groei is goed kunnen managen superbelangrijk. Misschien gebruik je al verschillende applicaties en tools om je hierbij te ondersteunen. HubSpot heeft je veel te bieden, want er zijn koppelingen mogelijk met meer dan 50 apps! Wil je weten of HubSpot bij jouw organisatie past en hoe je deze tool naadloos integreert in al je bedrijfssystemen? Laat teams en systemen beter met elkaar samenwerken door AddMark uit te nodigen voor een demonstratie of training. Van training tot migratie, je kunt bij ons altijd rekenen op een zorgvuldige en gedegen aanpak!

addmark-operations-hub

Welke voordelen biedt het?

HubSpot Operations Hub is onmisbaar bij de groei van je bedrijf. De software ondersteunt je op fantastische wijze om klanten optimaal van dienst te zijn. Welke voordelen biedt het nog meer?

- Operations maakt het eenvoudiger om data uit verschillende applicaties te bundelen en te gebruiken;
- Je marketingcampagnes zijn met Operations gebaseerd op accurate data;
- Operations Hub is dé centrale tool voor het gehele commerciële proces;
- Iedereen binnen de organisatie werkt gezamenlijk aan één doel: klanten beter bedienen!

Maakt dit je enthousiast? Laat je vrijblijvend informeren en adviseren door een specialist van AddMark.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Vraag een demo aan bij AddMark

Je bedrijf slimmer inrichten en bedrijfsprocessen automatiseren? HubSpot Operations Hub biedt jou een fantastische gereedschapskist om dit te realiseren. Dit leidt natuurlijk tot een ongekende klantervaring! Onlinemarketingbureau AddMark demonstreert je graag hoe de Operations tool werkt. Wil je meer weten over hoe deze bedrijfssoftware je bedrijf ondersteunt in een ongekende groei? Plan een demo in of nodig ons uit voor een interactieve training. Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Afspraak maken →