HubSpot Rapportages

HubSpot Rapportages

Het optimaal inzetten van je klantdata, om zo handige inzichten te verkrijgen voor je bedrijf. Kom alles te weten over je doelgroep met de dashboards van HubSpot.

addmark-online-marketing-goes-1

Wat zijn HubSpot rapportages?

✔ Al je data op 1 plek

✔ Nieuwe inzichten voor jouw bedrijf

✔ Overzichtelijke dashboards

 

 

 

 

Met de dashboards van HubSpot bundel je eenvoudig al je klantdata in één omgeving, wat jou nuttige inzichten kan opleveren over je doelgroep.

Met deze inzichten kan je vervolgens zelf aan de slag om verdere groei van je bedrijf te realiseren. AddMark zet zich in voor de groei van jouw bedrijf en helpt je graag verder met het opzetten van HubSpot.

HubSpot CMS

Heldere doelen als basis

Wil je verder groeien met je bedrijf? Dit begint bij het formuleren van doelen. Samen met ons stellen we SMART doelen op voor je bedrijf. Op basis van deze doelstellingen, bepalen we de KPI's, waarmee we prestaties kunnen meten.

addmark-goes-online-marketing

Meten is weten

Rapportages op basis van je eigen klantdata geven je o.a. inzicht in de behoeften en pijnpunten van je klanten. Op deze punten kun je vervolgens inspelen, door ze specifiek te bieden waar ze naar op zoek zijn. 

Vertrouw op een officiële HubSpot partner

Vertrouw op een officiële HubSpot partner

AddMark is een HubSpot partner en daar zijn we trots op. Als partner blijven we ons continu doorontwikkelen op het gebied van Inbound Marketing. Deze nieuwe kennis zetten we vervolgens direct weer in voor onze klanten.

Dat betekent:

  • Met onze kennis zorgen we voor een vlekkeloze onboarding

  • Onze marketeers helpen jou bij het behalen van succes.

  • Wij helpen jouw bedrijf groeien met behulp van Inbound & HubSpot

Benieuwd wat HubSpot jou allemaal kan bieden? Plan een vrijblijvende afspraak met ons in, zodat we samen de mogelijkheden eens kunnen bespreken.

Afspraak maken →

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Aan de slag met HubSpot?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van HubSpot? Wij helpen je graag op weg met een HubSpot training op maat!

Plan via onderstaande button direct een meeting met ons in, zodat we samen de mogelijkheden eens kunnen bespreken!

Maak kennis met Carel