HubSpot Training

HubSpot Training

De tools van HubSpot bieden jou ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van Marketing, Sales en Service. Wil jij ook aan de slag met HubSpot?

Tijdens onze HubSpot trainingen leren wij jou hoe je de tools van HubSpot maximaal kan inzetten voor jouw bedrijf.

addmark-online-marketing-goes-1

Waarom kiezen voor een HubSpot training?

✔ Maak een bliksemstart met jouw HubSpot portal

✔ Bereik het maximale resultaat

✔ Leer van professionals

 

 

 

 

Werk je voor het eerst met HubSpot? Dan snappen we dat de vele mogelijkheden van de verschillende tools jou een overweldigend gevoel kunnen geven. 

Weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons jou helpen! Als officiële HubSpot partner voorzien wij jou graag van alle kennis en maken wij jou wegwijs binnen de verschillende HubSpot Hubs.

HubSpot CMS

Marketing Hub training

Met onze HubSpot Marketing Hub training leer je alles over de tools die HubSpot Marketing te bieden heeft en hoe je deze samenbrengt. Hierbij leggen we de focus op het bieden van een persoonlijke ervaring voor je klanten.

addmark-goes-online-marketing

Sales Hub training

Tijdens onze HubSpot Sales Hub training leren we jou hoe je de sales tools binnen HubSpot optimaal kan inzetten om de sales processen binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

addmark-crm-strategie

Service Hub training

De HubSpot Service Hub biedt een aantal handige tools waarmee je jouw klanten op een efficiënte en makkelijke manier kan helpen. Hiermee verhoog je de klantervaring, terwijl je ook intern het service proces optimaliseert.

addmark-strategie-leadgeneratie-mql

CMS Hub training

Onze HubSpot CMS Hub training gaat dieper in op de werking van de HubSpot CMS. Deze training leert je hoe je als marketeer of developer een krachtige website bouwt met de CMS van HubSpot.

Maak impact met video advertising

Operations Hub training

Wil je alles te weten komen over de HubSpot Operations Hub? Tijdens deze training leggen we je haarfijn uit hoe elke tool binnen de Operations Hub werkt en hoe je ze het beste samen kan gebruiken.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Aan de slag met HubSpot?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van HubSpot? Wij helpen je graag op weg met een HubSpot training op maat!

Plan via onderstaande button direct een meeting met ons in, zodat we samen de mogelijkheden eens kunnen bespreken!

Maak kennis met Carel