Workflows

Workflows

 

Je fysieke winkel uitbreiden met een webshop of wil je uitsluitend producten verkopen via een webwinkel? Met welk doel je ook een webshop laat maken, je wilt een webwinkel die online goed vindbaar en tegelijkertijd winstgevend is. Laat daarom een online webshop bouwen door de professionals van marketingbureau AddMark. Wij zijn thuis in de wereld van WordPress en WooCommerce en helpen je graag aan een op maat gemaakte webshop voor je bedrijf.

AddMark-Workflows

Wat is een workflow?

Een workflow is een werkstroom die bestaat uit geautomatiseerde handelingen en menselijke interacties. Uiteraard gaat je voorkeur uit naar een optimale workflow, want dit levert tijdswinst op en je bespaart geld. Wil je werktijden en handelingen voor allerlei processen structureel verkorten? Stuur het proces aan met handige software waarbij medewerkers in een vaste volgorde zaken oppakken. Workflows zoveel mogelijk digitaliseren? Dan zit je bij AddMark helemaal goed, want wij weten alles over de digitale workflow! Met behulp van HubSpot is het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren.

Waarom een HubSpot workflow?

Een workflow bestaat meestal uit een vaste volgorde van taken die moeten worden uitgevoerd. Door dit zorgvuldig vast te leggen, behaal je sneller je doelstellingen en dit levert een aantrekkelijke kostenbesparing op. Bovendien blijft er op die manier veel meer tijd over voor andere bedrijfsactiviteiten. Workflows handmatig beheren is een heel gedoe en daarom is slimme software een uitkomst. HubSpot is een fantastische tool die je helpt om allerlei taken te automatiseren. Bovendien hebben betrokken medewerkers altijd toegang tot het proces en dus is altijd duidelijk wat de actuele status is van een project. Dit scheelt enorm veel telefoontjes, mailtjes en berichtjes!

AddMark-Geautomatiseerde-Workflow

Welke voordelen biedt een geautomatiseerde workflow?

Een digitale workflow levert je bedrijf interessante voordelen op. We zetten de belangrijkste pluspunten op een rij:

- Digitalisering van workflows bespaart tijd;
- Met een digitale workflow voorkom je dat er dubbele werkzaamheden worden uitgevoerd;
- Belangrijke data zijn altijd up-to-date en ook de status van ieder project is transparant;
- Geautomatiseerde workflows dragen bij aan een verbeterde klantenservice;
- Belangrijke data digitaliseren, betekent ook dat de datasecurituy toeneemt, want er raken geen documenten kwijt of verloren.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Efficiënte workflows creëren? Roep de hulp in van AddMark!

Ben je niet thuis in de wereld van HubSpot, maar wil je wel een grote slag slaan in het optimaliseren van bedrijfsprocessen? AddMark is gecertificeerd HubSpot-specialist en weet als geen ander hoe deze software in te zetten voor je bedrijf. Door workflows zoveel mogelijk te automatiseren, neem je je medewerkers heel veel onnodige werkactiviteiten uit handen. Bovendien werk je met HubSpot aan een klantbeheersysteem dat altijd up-to-date is zodat je service structureel verbetert. Wekt dit je interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Afspraak maken →