B2b Online Marketing

B2b Online Marketing

 

Verkoop jij producten of diensten aan andere bedrijven? Business-to-business (b2b) staat voor bedrijven die producten of diensten leveren aan de zakelijke markt. Online marketing b2b is een verzamelnaam voor álle marketingactiviteiten die je online uitvoert om je producten en/of diensten onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan inbound marketing en e-mail marketing. Hulp nodig bij je marketingactiviteiten? AddMark is een online b2b marketing bureau en komt graag voor jou in actie!

AddMark-B2B-Digital-Marketing

Hoe belangrijk is digitale marketing voor b2b?

Wil je meer orders binnenkrijgen, terwijl daar minder werk tegenover staat? Automatiseer online marketing b2b door je marketingactiviteiten beter te stroomlijnen. Digitale marketing is hoe dan ook essentieel om de juiste bedrijven aan te trekken. Je trekt namelijk nieuwe klanten aan, verbetert je band met bestaande relaties en dus zie je je omzet stijgen. Dit gaat niet vanzelf en daarom moet je nieuwe kansen identificeren door potentiële klanten tegemoet te komen. Dit doe je door ze een oplossing aan te bieden voor het probleem waar ze tegenaan lopen.

Hoe bepaal je een b2b online marketing strategie?

Het doel van marketing bedrijven, is om je producten en diensten onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Dit start altijd met het bepalen en uitstippelen van een heldere strategie. Een strategie is pas echt succesvol wanneer je goed onderzoek doet naar je doelgroep. Breng de wensen en behoeften in kaart en stem daar je marketingacties op af. Daarnaast is ook het in kaart brengen van de customer journey een uitstekend idee. Op die manier krijgt een bedrijf altijd de juiste informatie te zien in de zoektocht naar een specifieke oplossing voor een bepaald probleem of vraagstuk.

addmark-Online-Marketing

Wat heeft ons b2b digital marketing bureau jou te bieden?

Wil je actief met online marketing b2b aan de slag en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Samenwerken met AddMark levert je onderstaande voordelen op:

- Met online marketing b2b verhoog je de exposure van je bedrijf;
- Je trekt nieuwe klanten aan en verbetert de band met bestaande relaties;
- De gegevens die je van klanten en bezoekers verzamelt, gebruik je om je producten, diensten en services te verbeteren;
- Door het automatiseren en stroomlijnen van marketingprocessen, ga je slimmer om met je marketingbudget.

Marketingactiviteiten optimaliseren? Doe een beroep op de expertise van AddMark!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Digitale marketing bedrijven? Neem contact op met een b2b online marketing bureau!

Wil je online marketing b2b een centrale plaats geven in je bedrijfsactiviteiten? Met de juiste aanpak zie je je omzet toenemen en word je steeds meer een autoriteit in je vakgebied. Werk daarom samen met een professioneel b2b digital marketing bureau en boek betere resultaten met je bedrijf. Neem snel contact op met de marketeers van AddMark voor een vrijblijvende kennismaking!

Afspraak maken →