Conversational Marketing

Conversational Marketing

Gesprekken voeren, we doen het de hele dag door met iedereen. Tijd dat je doormiddel van conversational marketing nuttige gesprekken voert met je doelgroep! Wanneer je dit juist inzet, kan conversational marketing tijdsbesparend en conversie verhogend werken.

addmark-conversational-marketing

Real-time en 24/7 service

Conversational marketing staat je bedrijf ertoe in staat om real-time en 24/7 antwoord te geven op de vragen van je klant. 

Door middel van gepersonaliseerde berichten en intelligente chatbots kan je real-time het gesprek met je websitebezoekers aan gaan. Zo zorg je voor een snelle service op elk moment van de dag. 

Conversational marketing bestaat uit

Livechat

Chatbot

Voice assistent

De livechat zorgt voor ultieme betrokkenheid

Ga het gesprek aan met je doelgroep door middel van livechats op je website of social kanalen! Speel in op de vragen en problemen die ze ondervinden en probeer conversational content te bieden waar ze echt iets aan hebben.

Door live het gesprek aan te gaan met je doelgroep ondervind je zelf hoe je doelgroep over je product denkt en waar hun uitdagingen liggen. Dit is cruciale informatie waar je zelf en jouw team veel van kan leren.

Maak van je chatbot je beste vriend

Door gebruik te maken van conversational chatbots kun je 24 uur per dag bereikbaar zijn voor je klanten.

Chatbots werken met kunstmatige intelligentie, ze kunnen leren van voorgaande contacten met klanten. Chatbots kunnen zelfstandig vragen van mensen beantwoorden doordat chatbots werken op basis van kunstmatige intelligentie. Dit zorgt ervoor dat de chatbot reageert op data die aangeboden wordt en op basis hiervan een beslissing neemt.

Chatbots kun je inzetten op je website, maar je kunt ook gebruik maken van een whatsapp- of een facebook bot.

Beginnen aan voice marketing

Wanneer je conversational marketing gericht op voice assistant inzet is het belangrijk dat je ook je conversational SEO hierop aanpast.

Een voice search is namelijk anders dan een zoekopdracht die je intypt. Het is menselijker, alsof je iets aan een ander persoon vraagt. Wanneer men spreekt tegen een voice assistant wordt er vaak gebruik gemaakt van hele zinnen en vragen.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Conversational marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Bespreek met AddMark alle mogelijkheden op het gebied van conversational marketing. Zo zetten we de opties in die de beste resultaten opleveren voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →