YouTube Adverteren

YouTube Adverteren

 

Op unieke wijze in contact komen met potentiële klanten? Start met advertenties op YouTube! Google beloont je namelijk met een hogere positie in de zoekmachine wanneer je kiest voor YouTube adverteren. Iedere dag wordt het platform bezocht door miljoenen gebruikers. En dus weten steeds meer kleine en (middel)grote bedrijven YouTube te vinden. Wil je adverteren op YouTube en zoek je hulp van een betrouwbare specialist? Behalve zoekmachine adverteren is AddMark ook thuis in de wereld van YouTube. Laat ons je overtuigen om op korte termijn te starten met YouTube-advertenties.

AddMark-Youtube-Adverteren

Waarom adverteren op YouTube?

YouTube heeft een gigantisch bereik en alleen daarom al moet je de mogelijkheden van het platform benutten. In Nederland maken dagelijks bijna drie miljoen mensen gebruik van YouTube. Verder is adverteren op YouTube betaalbaar, doelgericht en zeer effectief. Zelfs met een minimaal budget is het mogelijk om je doelgroep te bereiken. YouTube is een toegankelijk platform en doet zeker niet onder voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. Breid social media advertising daarom uit door te starten met YouTube-advertenties.

Hoe maak je advertenties op YouTube?

Advertenties op YouTube maken, hoe doe je dat? YouTube biedt jou de keuze uit een tweetal advertentiemogelijkheden: InStream-advertenties en InDisplay-advertenties. Bij InStream-advertenties worden jouw video's voor of halverwege een andere video afgespeeld. Een kijker kan wel besluiten om na vijf seconden jouw video's weg te klikken. Liever een andere vorm van adverteren? Ga dan voor InDisplay-advertenties. Deze advertenties verschijnen in de YouTube-zoekresultaten, naast andere video's of in het displaynetwerk van Google. Belangrijk is wel dat je beschikt over een YouTube-account en een Google Adwords-account. En natuurlijk mag ook een overtuigende bedrijfsvideo niet ontbreken!

AddMark-Voordelen-Youtube

Welke voordelen biedt adverteren via YouTube?

Start je met adverteren op YouTube? Het levert je áltijd voordelen op:

1. Je maakt op een laagdrempelige manier contact met potentiële klanten;
2. Je bereikt je doelgroep door middel van trefwoorden, onderwerpen en demografie;
3. Je zet een campagne op in slechts enkele minuten;
4. Je boekt al resultaten met een minimaal dagbudget;
5. Je checkt je resultaten van je YouTube-advertenties via je Google Adwords-account.

Word je hier blij van? Ga succesvol van start met YouTube adverteren en laat je ondersteunen door de marketeers van AddMark!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Adverteren YouTube? Boek resultaten met AddMark!

Advertenties op YouTube maken is voor jou misschien geen fluitje van een cent. Heb je een toffe video die je wenst te delen of wil je een langdurige YouTube-campagne starten om je doelgroep te bereiken? Bij AddMark adviseren we je graag hoe je dit het beste aanpakt en leggen we ook uit wat er nodig is om resultaten te boeken. Vind je het fijn dat we met je meekijken? Stuur een mailtje, bel ons of plan direct een call met een van onze YouTube-specialisten!

Afspraak maken →