Email marketing

Email marketing

Email is, wanneer goed doordacht, een zeer effectieve manier van direct marketing. Omdat je met email kunt gaan voor een één op één benadering zal de klant zich gewaardeerd en begrepen voelen.

addmark-gedreven-door-groei

Wat is email marketing?

E-mail marketing is tegenwoordig meer dan zomaar een nieuwsbrief versturen elke maand. Het is een manier om persoonlijke content aan te bieden aan je doelgroep. Afhankelijk van het doel van de email kan je de juiste content maken en deze laten aansluiten op de behoefte van de doelgroep.

Ga voor de juiste segmentatie op basis van de customer journey en biedt je (potentiële) klanten zo relevante content waar ze echt wat aan hebben.

addmark-over-ons

Een goede email marketing strategie

Voordat je aan email marketing begint, is het goed om je doelen, gewenste resultaten en je plan van aanpak op een rijtje te zetten. Hiermee kan je de juiste strategie bepalen om zo je doelen te behalen.

Met de juiste email marketingstrategie kan je op een effectieve manier je emails versturen en zorg je voor de juiste content op het juiste moment bij je doelgroep.

De juiste email marketing tool

Voordat je begint aan email marketing, is het belangrijk om te kiezen voor een tool die bij jouw bedrijf past. Eén van de tools die je hiervoor kunt gebruiken is HubSpot.

HubSpot is een CRM systeem met een geïntegreerde email marketing tool. In deze tool kan je makkelijk een strak design maken voor je email en kan je contentblokken makkelijk aanpassen door middel van drag and drop.

Omdat je email marketing vanuit HubSpot gekoppeld zit aan je CRM kan je makkelijk de juiste emaillijsten maken op basis van eigenschappen vanuit het CRM, stuur je een gepersonaliseerde email of schiet je gepersonaliseerde gegevens in je email.

Email marketing mogelijkheden

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Ook starten met email marketing?

Bij AddMark helpen we je graag bij het opzetten van de juiste email marketingstrategie.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →