Instagram Shopping

Instagram Shopping

Run je vol enthousiasme een webshop en wil je je doelgroep optimaal bereiken? Instagram is een fantastisch platform om je producten visueel te verkopen door middel van foto's en video's. Met Instagram Shopping kan je de items uit je webshop ook concreet aanbieden op het platform door het gebruik van tags. Dit betekent ook dat je vanaf nu de 'link in bio' achterwege kan laten. Scheelt jou weer heel wat geklungel, nietwaar? Ontdek de mogelijkheden van Instagram Shopping door samen met marketingbureau AddMark te werken aan je marketingcampagnes op social media.

addmark-instagram-shopping

Wat is Instagram Shopping?

Instagram Shopping is een handige functie op Instagram voor ondernemers. Hierbij breng je je producten onder de aandacht van je fanbase. De producten die je verkoopt, voorzie je van een 'tag'. Volgers die op het product klikken, kunnen het dus ook direct aanschaffen. Binnen enkele muisklikken plaatsen ze een bestelling in je webshop. Instagram Shopping maakt het ook mogelijk om een eigen Instagram Shop aan te maken. Dit doe je via een tabblad op je profiel zodat voor volgers in één oogopslag duidelijk is welke producten je aanbiedt!

Hoe werkt Instagram Shopping?

Wil je op Instagram ook foto's delen van je producten en voorzien van een tag? Maak een Instagramaccount aan met een bedrijfsprofiel en start vandaag nog met het delen van je aanbod! AddMark laat je via onderstaand stappenplan zien hoe je dit oppakt:

1. Deel een foto van je product en plaats er een tag bij;
2. Vul de naam van het product in;
3. Instagram doorzoekt de catalogus van je webshop en voegt het desbetreffende product toe aan de tag;
4. Deel je bericht op Instagram;
5. Je volgers klikken op het product en kunnen het direct aanschaffen.

addmark-instagram-shopping-ads

Welke voordelen levert het je op?

Instagram Shopping is een kans voor je webshop, want het biedt jou de mogelijkheid om meer klanten aan te trekken voor je bedrijf. Welke voordelen biedt deze functie nog meer?

- Instagram Shopping is gratis en daarom een voordelige manier om je producten onder de aandacht te brengen van je doelgroep;
- Visual shopping maakt meer impact dan een tekst zonder foto en tag;
- Instagram Shopping maakt het voor volgers gemakkelijker om een aankoop bij te doen;
- In Nederland maken miljoenen mensen iedere dag gebruik van dit platform.

Wil je geen kansen laten liggen? Start vandaag nog met Instagram Shopping en bereik een gigantische nieuwe doelgroep op social media!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Succesvol starten met Instagram Shopping? Neem contact op met AddMark!

Instagram is voor gebruikers een fantastische manier om kennis te maken met nieuwe producten. Sterker, Instagram Shopping maakt het voor potentiële klanten eenvoudiger om een bestelling te plaatsen in een webwinkel. Daarom is Instagram Shopping voor jou als webshopeigenaar een lucratieve manier om producten te verkopen. Naast onze expertise in Instagram adverteren weten we bij AddMark ook alles over deze handige functie op Instagram. Schakel ons in om je onlinegroei via social media een boost te geven!

Afspraak maken →