TikTok Adverteren

TikTok Adverteren

TikTok is een platform dat vooral bekend is vanwege allerlei filmpjes die viraal gaan. Met TikTok bereik je als bedrijf een gigantisch publiek, want miljoenen mensen in Nederland maken er gebruik van! Dit platform is vooral in trek bij de jongere doelgroep en daarom is op TikTok adverteren een uitstekend idee! TikTok Ads helpen jou namelijk om je bedrijf groter te maken. Werk daarom aan je naamsbekendheid met TikTok en start met adverteren op TikTok. Hoe je dat doet? AddMark legt het je graag uit!

addmark-tiktok-adverteren

Wat is TikTok?

TikTok is een socialmedia-applicatie waarbij gebruikers korte video's maken en delen. De app combineert social media met muziek en is vooral populair bij tieners. Toch zijn er ook steeds meer volwassenen actief op het platform. TikTok is dus enorm in trek en wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Wil je aandacht trekken met je bedrijf? Blijf bij het maken van advertenties vooral in stijl met TikTok. Zie je dit als een leuke en enerverende uitdaging? Maak een zakelijk account aan op TikTok start met adverteren op TikTok dankzij de ondersteuning van onlinemarketingbureau AddMark.

Waarom adverteren op TikTok?

Adverteren via TikTok is om meerdere redenen interessant. Graag wijzen we je op de onderstaande voordelen:

- Adverteren op TikTok is relatief goedkoop;
- Video's op TikTok kenmerken zich door een hoge betrokkenheid;
- Bij TikTok heb je weinig last van concurrerende adverteerders;
- Het platform groeit razendsnel;
- Met TikTok kan je een compleet nieuwe doelgroep aanboren voor je business!

Wil je via TikTok adverteren, maar ben je niet thuis in de wereld van onlinemarketing? AddMark weet alles van social media marketing en biedt alle tools die nodig zijn voor succes op TikTok!

addmark-tiktok-advertentie

Hoe adverteren op TikTok?

Wil je de activiteiten van je onlinemarketingstrategie uitbreiden met advertenties op TikTok? Volg ons stappenplan voor het maken van je eerste TikTok-advertentie!

1. Maak een campagne aan in TikTok;
2. Bepaal het doel van je onlinecampagne;
3. Creëer een advertentiegroep en target op specifieke kenmerken;
4. Stel een budget vast voor je advertentiecampagne;
5. Upload je eerste TikTok-video!

Heb je een professional nodig die voor jou het maximale uit je TikTok-campagne haalt? AddMark gaat voor een marketingstrategie die écht werkt!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Adverteren via TikTok? Neem contact op met AddMark!

Adverteren op TikTok stelt je in staat een gigantische doelgroep te bereiken. Een groep mensen die je normaliter vaak veel lastiger bereikt via traditionele media. Lanceer daarom je bedrijf en producten op dit populaire videoplatform en doe een beroep op AddMark voor ondersteuning. Social media is dé manier om op te vallen met je bedrijf en daarom bedenken we in overleg met jou fantastische campagnes om je naams- en merkbekendheid te vergroten. Bovendien kan je ons ook inschakelen voor je volledige social media beheer! Dat wil zeggen: plan vooral een afspraak in met een van onze onlinemarketeers!

Afspraak maken →