Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Online en gericht je doelgroepen bereiken? Dit doe je door middel van Zoekmachine Adverteren (SEA). SEA is het adverteren in de verschillende zoekmachines.

addmark-gedreven-door-groei

Search Engine Advertising (SEA)

Bovenaan staan in Google; wie wil dat nou niet? Jij in ieder geval wel. Tenminste, als je wil groeien of in ieder geval je online resultaten wil verbeteren. Potentiële klanten vinden jou sneller als je bovenaan staat in Google, terwijl ze het linkje naar de concurrent even links laten liggen. Zo werkt het in theorie, althans. Om dat doel te bereiken, kun je verschillende strategieën gebruiken. Denk aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) waarbij je verbeteringen doorvoert aan je website of webshop om betere resultaten te behalen. Dit is vaak een lange termijn investering. Een andere strategie is ‘Search Engine Advertising’ (SEA). Dat wil zeggen: adverteren. Betalen dus voor clicks. Een manier om snel resultaat te bereiken. Maar, dat moet je wel goed doen! Door dagelijkse updates uit te voeren binnen je campagnes zorg je voor meer effectiviteit wat uiteindelijk zal leiden tot meer winst.

Voordelen van Zoekmachine Adverteren

Maak jezelf zichtbaar voor potentiële klanten

Verhoog de kans op nieuwe leads

Een hoog rendement

Bouw data op van je doelgroep

Mogelijkheden van adverteren binnen zoekmachines

De mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties via zoekmachines groeien voortdurend. Google is nog steeds de zoekmachine die het grootste publiek bedient. Het online advertentieprogramma van deze zoekmachine staat bekend onder de naam Google Ads. Binnen dit advertentieprogramma kun je ook gebruik maken van Google Shopping. Dit onderdeel is ideaal als je een webwinkel hebt. Via Google Shopping kunnen gebruikers namelijk verschillende aanbiedingen van diverse leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Dergelijke productaanbiedingen toont de zoekmachine met een foto van het betreffende product. Als winkelier kun je hiervoor een directe koppeling maken met de database van je webshop.

Google is groot, maar er zijn ook andere zoekmachines die populair zijn. Het gaat dan met name om Bing. Om hierop te adverteren kom je uit bij Microsoft Advertising. Het plaatsen van advertenties via zoekmachine Bing is erg interessant voor je online marketingstrategie. Net als bij Google bied je voor het tonen van je advertentie op bepaalde zoekwoorden en kun je diverse filters instellen. Verder is in Bing’s advertentieprogramma Microsoft Shopping beschikbaar voor de productadvertenties van webshops. Dit is de tegenhanger van Google Shopping. Ook bij de opzet van een advertentiecampagne via Microsoft Advertising kan AddMark je bedrijf helpen.

Bekijk onze andere diensten

Scoren met SEA Search Engine Advertising

SEA adverteren combineer je het beste met SEO (Search Engine Optimalisation). Met Search Engine Advertising ben je gegarandeerd zichtbaar tussen de resultaten van relevante zoekopdrachten. De opgedane ervaring kun je heel mooi inzetten als input voor je SEO. Je wilt immers hoe dan ook goed zichtbaar zijn via zoekmachines. Zie de advertenties als een belangrijke basis voor je online strategie. Als je het slim aanpakt kun je hiermee in de loop van de tijd de optimalisatie van je website of webshop voor zoekmachines steeds verder verbeteren.

addmark-kennismaken

Met jouw bedrijf bovenaan in zoekmachines

Een hoge score voor jouw bedrijf, product of dienst in de zoekmachines is gewoon een must. AddMark helpt je om de juiste zoekwoorden voor jouw advertenties te achterhalen, een goede advertentietekst te schrijven en alles perfect in de zoekmachine in te stellen. Daarnaast kijken we naar de opzet van de landingspagina’s op jouw website. Op deze manier zal de effectiviteit van jouw online marketing een enorme boost krijgen. Jouw advertentie krijgt een toppositie in de zoekresultaten, zal vaak te zien zijn en voor extra bezoekers op jouw website zorgen. Een goede advertentie levert namelijk een hoge klikfrequentie (CTR) op. Je zult bovendien zien dat je omzet stijgt dankzij de hoge conversieratio. Dit betekent dat mensen daadwerkelijk een aankoop, of een andere door jou gewenste actie, op jouw website doen.

Laag risico qua kosten

Met een online advertentie bij een zoekmachine loop je financieel gezien weinig risico. Je betaalt namelijk pas aan de betreffende zoekmachine, vanwege de populariteit is dit veelal Google, als iemand jouw advertentie aanklikt. Hij of zij surft dan naar de landingspagina op jouw website. Deze pagina sluit perfect aan op de advertentie, geeft de bezoeker meer informatie over het geadverteerde product en maakt het plaatsen van een bestelling verleidelijk. Voor iedere klik op jouw advertentie rekent de zoekmachine een bepaald bedrag. Dit noemt men ‘pay per click’ (ppc).

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Ook van start met SEA?

AddMark zorgt ervoor dat je via jouw website meer omzet genereert. Wij laten jouw bedrijf groeien door jouw online marketing te optimaliseren. Schakel ons in om de strategie, de content, de data en de advertenties voor jouw reclamecampagne op Google en andere zoekmachines vorm te geven. Wij maken hiervoor een uitgebreide inventarisatie van alles wat daar bij komt kijken. Het maximaliseren van de klantervaring is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Alles wat we doen is helemaal op maat voor jouw bedrijf gemaakt en gericht op succes. Samen zorgen we ervoor dat jij met adverteren via zoekmachines de beste resultaten behaalt.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →