Google Shopping

Google Shopping

Run je een webshop en wil je de omzet een boost geven? Dit doe je met Google Shopping! Producten die je verkoopt, worden getoond op basis van een specifieke zoekopdracht. Het is zeker interessant om je producten aan te melden voor Google Shopping, want je geeft potentiële klanten waardevolle informatie. Hoe werkt dit fenomeen en hoe belangrijk is een campagne met Google Shopping? AddMark is jouw ideale Google-partner en legt het je graag uit. Wij boeken namelijk graag zichtbare resultaten, ook voor jouw bedrijf!

addmark-zoekmachine-google-shopping

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is er om producten te promoten en onderdeel van zoekmachine adverteren. Traditionele tekstadvertenties richten zich op zoekwoorden, ook wel trefwoorden genoemd. Bij Google Shopping bepaalt Google welke advertentie met productvermelding er wordt weergegeven. Dit wordt gedaan aan de hand van productfeed (specifieke kenmerken van een product), je website en biedingen. Het is dus cruciaal dat je website SEO-proof is en dat ook productomschrijvingen, afbeeldingen en prijzen kloppen.

Google Shopping opzetten, hoe doe je dat?

Wil je de producten uit je website onder de aandacht brengen van je doelgroep? Google Shopping is dé manier om dit succesvol op te pakken. Uiteraard streef je naar een betere omzet en daarom benut je de expertise van een betrouwbare Google-partner. AddMark helpt je om belangrijke data te uploaden van de producten die je koopt. Verder is het belangrijk dat je beschikt over een Google Ads account én een Merchant Center account bij Google. Heb je geen idee meer waar dit over gaat? Een uitstekende keuze om ons team deze casussen toe te vertrouwen. Wij zetten onlineadvertentiecampagnes op en uploaden je product- en webshopgegevens naar Google. Daarmee valt er een last van jouw schouders en kan jij je focussen op je corebusiness!

addmark-zoekmachine-adverteren-google-shopping

Hoe belangrijk is een Google Shopping campagne?

Een effectieve Google Shopping campagne draagt bij aan een betere conversie. Via Google Shopping geef je potentiële klanten de mogelijkheid om een eerlijke prijsvergelijking te maken. Google Shopping advertenties verschijnen zodra er een relevante zoekopdracht wordt ingevoerd. De financiële risico's voor jou zijn laag, want jij bepaalt het budget voor je marketingcampagne. Je betaalt dan wel per klik op een advertentie, maar je stelt zelf het bedrag in. Nieuwsgierig naar Google Ads Shopping voor jouw webshop? Meld je bij een van onze specialisten!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Google Shopping uitbesteden aan AddMark

Streef je naar betere webshopresultaten en wil je je producten effectief onder de aandacht brengen van je doelgroep? Google Shopping helpt om meer resultaten te boeken. Je staat er niet alleen voor, want AddMark ondersteunt je van A tot Z. Werk je graag samen met een onlinemarketingbureau dat betrouwbaar is en het vuur uit de sloffen loopt voor jouw organisatie? Kom in beweging, neem contact op met AddMark en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Afspraak maken →