Microsoft Ads

Microsoft Ads

Adverteren via zoekmachines? Het is een lucratieve manier om je conversie te verbeteren. Bij zoekmachine adverteren wordt er vaak als eerste gedacht aan Google Ads. Logisch, want veel gebruikers kiezen voor Google als zoekmachine. Toch is Bing net zo goed een interessante optie om mee te starten. Bing, met het bijbehorende Microsoft Advertising, biedt namelijk allerlei mogelijkheden om je doelgroep op een slimme manier te bereiken. Hoe je dat aanpakt? AddMark vertelt je alles over de meerwaarde van adverteren via Bing!

addmark-zoekmachine-adverteren-microsoft-ads

Wat is Microsoft Advertising?

Microsoft Ads is een fantastische manier om meer klanten te bereiken via Bing. Met meer dan 159 miljoen unieke bezoekers loont het om in ieder geval te onderzoeken wat Microsoft Advertising je kan opleveren. Dit krachtige netwerk biedt allerlei voordelen, want je kunt wereldwijd of juist lokaal potentiële klanten bereiken via advertenties. Net als bij Google Ads werk je met een vast budget en houd je de kosten van je campagne onder controle. Je betaalt slechts voor iedere keer dat er op een advertentie wordt geklikt. Start daarom vandaag nog en laat je bijstaan door de professionals van AddMark.

Hoe nuttig is adverteren via Bing?

Microsoft Advertising is om meerdere redenen interessant. AddMark zet de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

- Er maken minder adverteerders gebruik van dit advertentieplatform dan bij Google Ads. De concurrentie is daarom minder en ook betaal je lagere kosten per click (CPC);
- Campagnes in Google Ads zijn eenvoudig te importeren naar Microsoft Advertising;
- Een gedeelte van jouw doelgroep start de zoektocht in Bing en niet via Google;
- Microsoft Advertising is gebruiksvriendelijk zodat je doelgericht te werk kan gaan.

Op een slimme en manier adverteren via zoekmachine Bing? Boek resultaten en vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met AddMark!

addmark-zoekmachine-microsoft-ads

Hoe werkt Microsoft Advertising?

Adverteren via Microsoft Ads werkt vrijwel op dezelfde manier als advertenties opstellen via Google Ads. Voert iemand een zoekopdracht uit via Bing, dan ding je als adverteerder mee in de veiling. Voor een optimaal resultaat gebruik je de juiste trefwoorden, maar ook de kwaliteit van landingspagina's spelen een belangrijke rol. Gelukkig werken er bij AddMark ook fantastische tekstschrijvers die zich volledig hebben toegelegd op copywriting. Kortom: AddMark is een allround marketingbureau en in te schakelen voor al je onlinemarketingcampagnes!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Benut de expertise van AddMark

Wil je dolgraag met Microsoft Ads aan de slag, maar behoort dit stukje marketing niet tot jouw vakgebied? Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de expertise van AddMark. Wij voelen ons als een vis in het water zodra het aankomt op onlinemarketingcampagnes via de zoekmachines. Heb je vragen of wil je jouw business laten floreren via Microsoft Advertising? Neem direct contact op voor een prettige kennismaking met AddMark!

Afspraak maken →