Snippets

Snippets

Het verbeteren van je vindbaarheid is een aspect dat continu terugkeert wanneer je met onlinemarketing aan de slag gaat. Zoekmachineoptimalisatie richt zich vaak op het publiceren van relevante content. Dit is hartstikke belangrijk, maar ook het technische aspect levert een belangrijke bijdrage aan je vindbaarheid in Google. Snippets zijn hier een goed voorbeeld van. Deze tekstfragmenten dragen ook bij aan hoe je scoort in zoekmachines. Hoe gebruik je snippets en waar moeten ze aan voldoen wil je beter ranken in de onlinezoekresultaten?

addmark-snippets-seo

Wat zijn snippets?

Snippets zijn fragmenten van een langere tekst en worden gebruikt om lezers een eerste indruk te geven. De voorvertoning van een webpagina in de zoekresultaten wordt een serp snippet genoemd. Deze beschikt altijd over een paginatitel of SEO-titel. Verder is er een URL aanwezig en mag ook de meta-omschrijving niet ontbreken. Snippets bestaan meestal uit één of twee zinnen waarin verschillende zoekwoorden of keywords zijn verwerkt. De korte tekstfragmenten zijn beslist relevant, want ze bepalen uiteindelijk of iemand wel of niet op jouw website klikt. 

Wat is het belang van snippets op SEO?

Snippets hebben enorm veel impact op de SEO van een website of webpagina. Ze dragen namelijk bij aan de optimalisatie van je website in de onlinezoekmachines. Daarom is het belangrijk om bij zoekmachineoptimalisatie samen te werken met een SEO-specialist. Deze persoon helpt je graag bij het schrijven van goede snippets voor betere resultaten in de zoekmachines. Gelukkig zijn we bij AddMark ook thuis in de wereld van copywriting en daarom kunnen we niet wachten om voor jou prikkelende snippets te schrijven.

addmark-seo-snippets

Waar moeten goede snippets aan voldoen?

Ga je snippets schrijven voor je website? Zorg dan dat ze minimaal aan onderstaande voorwaarden voldoen:

- Een goede snippet bevat altijd de belangrijkste keywords;
- Een goede snippet vertelt ook iets over de context van de desbetreffende pagina;
- Een goede snippet prikkelt lezers om over te gaan tot actie.

Wil je naast de SEO-titel en meta-omschrijving ook beoordelingen en afbeeldingen tonen? Dan worden dit ook wel rich snippets genoemd.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Snippets schrijven? Vraag AddMark om hulp!

Met behulp van slimme marketingtools kan je activerende snippets schrijven voor al je webpagina's. Heb je hier geen kaas van gegeten of besteed je dit soort zaken liever uit aan een SEO-specialist? Met AddMark kies je voor een ervaren marketingbureau dat precies weet wat er nodig is om je website te laten scoren in Google. Wil je meer weten over onze aanpak of wil je een kopje koffie drinken met een van onze professionals? Plan een afspraak in en profiteer op korte termijn van een toppositie in Google!

Afspraak maken →