Content Management Systeem (CMS)

Content Management Systeem (CMS)

Met een CMS, uitgeschreven content management systeem kun je op je website gemakkelijk content publiceren en aanpassen. Verschillende CMS systemen bieden verschillende opties, ga daarom na wat voor jouw bedrijf belangrijk is en maak op basis hiervan een keuze.

CMS Content Management Systeem

Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing waarmee je gemakkelijk je website kunt ontwerpen en onderhouden.

Door het gebruik van een CMS kan de website-eigenaar gemakkelijk veranderingen door (laten) voren. Je hoeft dus niet te beschikken over een lading programmeer talent.
De meeste CMS beschikken ook over een aantal gemakkelijk te wijzigen thema’s waaruit je kan kiezen.

Er zijn verschillende CMS systemen, het bekendste CMS, dat tevens al een aantal jaartjes meeloopt is het WordPress CMS. Maar denk ook eens aan het HubSpot CMS of het eigengemaakte CMS van RBorne.

WordPress CMS

WordPress CMS

De kracht van WordPress zit hem in Opensource. Door de grote database aan plugins kun je met admin wp alles naar eigen wens aanpassen. Wanneer de plugin die je nodig hebt ontbreekt kun je deze ook zelf in WordPress toevoegen.

WordPress beschikt verder over een bibliotheek vol thema’s maar je kunt ook een website ontwerpen in de huisstijl van je bedrijf.

HubSpot CMS

HubSpot CMS

Maak je al gebruik van HubSpot? Dan is het zeker aan te raden om gebruik te maken van het HubSpot CMS.

Het HubSpot CMS valt onder het HubSpot CRM platform. Dit maakt het mogelijk om dankzij de data waarover je al beschikt een gepersonaliseerde website te bouwen en onderhouden.

Het bouwen van website pagina's in HubSpot is erg gemakkelijk door de drag en drop opties. Ook is het mogelijk verschillende modules te creëren die helemaal naar jouw wens zijn, op deze manier kun je op verschillende pagina's dezelfde modules laten terugkomen. Zo voer je gemakkelijk over de gehele website dezelfde stijl door. Lees snel wat HubSpot CMS nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

Meer info →

RBorne website

RBorne

Wil je geen standaard website maar eentje die eruit springt? Geen zorgen!

Onze partner RBorne is gespecialiseerd in het realiseren van de mooiste websites en webshops. Zij beschikken over de expertise en software om websites te creëren op maat. Lees meer over RBorne en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Hulp nodig bij het kiezen van een CMS voor jouw website?

AddMark kijkt graag samen met jou naar de verschillende opties en geven je passend advies.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →