Webhosting

Webhosting

 

Je eigen website lanceren doe je met behulp van webhosting. Hiermee geef jij je onderneming een plaats op internet. Vervolgens is het binnen enkele minuten mogelijk om je website te presenteren aan je publiek. Wil jij je website via internet voor iedereen toegankelijk maken? Regel snel, simpel en betaalbaar webhosting bij AddMark. Wij bouwen websites voor ondernemers en bieden jou de keuze uit professionele webhosting. Wat bedoelen we met het hosten van websites en hoe werkt websiteontwikkeling in de praktijk?

AddMark-Webhosting

Wat betekent hosting van je website?

Webhosting betekent dat je een website op een server plaatst zodat iedereen je site op internet kan gebruiken. Je huurt opslag op een server om daar jouw unieke bestanden te bewaren. Deze server staat 24 uur per dag en zeven in de week in verbinding met het internet. Wil je dat jouw website optimaal bereikbaar is? Dan kan je niet langer om website hosting heen. Regel daarom webhosting en een domeinnaam - je unieke webadres - via de specialisten van AddMark.

Waarom website hosting via WordPress?

Website hosting via WordPress is een voordelige en gebruiksvriendelijke manier om je website snel te lanceren. Na installatie van WordPress kan je direct aan de slag met het bouwen en vullen van je website. Ben je niet thuis in de wereld van webhosting en een domeinnaam regelen via bijvoorbeeld WordPress? Kies voor een eenvoudige aanpak en laat AddMark voor je zwoegen. Wij regelen voor jou de beste website hosting zodat je nergens omkijken naar hebt!

AddMark-Webhosting-Jouw-Bedrijf

Wat is de beste webhosting voor jouw bedrijf?

Hosting van je website is veelal maatwerk. Daarom bieden we jou bij AddMark de keuze uit een eigen hosting- en domeinnaamregistratie. Op die manier dragen we zorg voor een stevig fundament en blijft je website altijd up-to-date. Vervolgens gaan we aan de slag met het vullen van je website. We besteden aandacht aan de techniek, maar helpen je ook graag bij zoekmachineoptimalisatie. Hierbij maken we jouw website goed vindbaar voor de zoekmachines van Google en Bing.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Bestel betrouwbare webhosting bij AddMark

Snel en betaalbaar hosting van je website regelen? Met webhosting van AddMark kom je altijd goed beslagen ten ijs. Je bent prima toegerust om je concurrenten af te troeven. Word je blij van onze enthousiaste en doelgerichte aanpak? Laten we vooral snel van start gaan en jouw website een gigantische boost geven. Bel ons direct voor het bestellen van webhosting en het vastleggen van je domeinnaam. Kom je ook snel een keer langs om je overige wensen met ons te bespreken?

Afspraak maken →