Data integraties

Data integraties

Maak optimaal gebruik van je data en koppel je systemen met HubSpot. Met de integratiemogelijkheden van HubSpot wordt dit op een gebruiksvriendelijke manier mogelijk.

addmark-strategie-leadgeneratie-mql

Wat zijn integraties?

Met een integratie kan je 2 systemen aan elkaar koppelen. Op deze manier kan je systemen die jij momenteel gebruikt, koppelen aan HubSpot. Op deze manier heb je alle informatie in één tool en kan je beter overzicht houden.

HubSpot kan koppelen met verschillende tools zoals Teams en Zoom voor bijvoorbeeld je meetings. Maar ook marketingmiddelen zoals Facebook, Google Ads en alle andere kan je koppelen om het overzicht van al je advertenties te zien in HubSpot. Of koppel je telefoonsysteem met HubSpot zodat alle gegevens van je telefoongesprekken ook terug te zien zijn.

Mocht je een systeem gebruiken waarbij geen standaard koppeling in HubSpot voor te vinden is, kan je ook kiezen voor een maatwerk koppeling middels een API.

Ontdek de mogelijkheden van HubSpot integraties

Oneindige mogelijkheden met de uitgebreide App Marketplace

Elk systeem kan gekoppeld worden door de maatwerkoplossing met de API

addmark-strategie-crm

Bundel al je gegevens in het HubSpot CRM

Binnen je bedrijf merk je al snel dat je te maken hebt met veel verschillende tools en middelen om je werkzaamheden uit te voeren. Lastig om op deze manier dan overzicht te houden over de werkzaamheden. En nog lastiger om dan rapportages hierop te draaien, de gegevens staan namelijk op verschillende plekken.

Om deze reden is HubSpot gekomen met integraties. Op deze manier zijn al je werkzaamheden of processen gebundeld in HubSpot. Natuurlijk kunnen de werkzaamheden nog gedaan worden vanuit de oorspronkelijke tool, maar voor het overzicht is het fijn dat alles in HubSpot te zien is.

Waardevolle rapportages met HubSpot integraties

Voordat je bedrijfsgroei gaat realiseren, moet je eerst een goed inzicht hebben in je huidige werkzaamheden en de resultaten hiervan. Pas daarna kan je gaan werken aan optimalisaties binnen je bedrijf. Door middel van de integraties kan je de cijfers van al je werkzaamheden, zowel nieuwe als oude inzichten, bundelen in één rapportage. Deze rapportages kunnen je nieuwe inzichten bieden over de huidige stand van zaken en waar je eventueel kunt verbeteren.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Meer weten over de integraties van HubSpot?

Heb jij het gevoel dat je met deze integraties meer uit je HubSpot platform kan halen? Wij kijken graag met je mee!

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →