Internet Marketing

Internet Marketing

 

Wil je voor potentiële klanten de drempel verlagen om met jou in contact te komen? Internet marketing helpt je om de interactie met je doelgroep te bevorderen. Het winnen van nieuwe klanten gebeurt steeds vaker online. En natuurlijk wil ook jij graag worden gevonden om je producten en diensten te verkopen! Het bedrijven van marketing op internet is daarom essentieel om je winst te zien toenemen. In relatief weinig tijd nieuwe klanten binnenhalen en tegelijkertijd de relatie met je bestaande klanten verbeteren? Start met internet marketing en laat AddMark je helpen!

AddMark-Internet-Marketing

Hoe belangrijk is het om internet marketing online te bedrijven?

Internet marketing is dé manier om je doelgroep online te bereiken. Met je website ben je de hele week bereikbaar en dat is ook precies het gevoel dat jij klanten wilt geven: dat jij er altijd voor ze bent. Naast een professionele en gebruiksvriendelijke website ga je daarom actief aan de slag om je doelgroep op te zoeken. Internet marketing en SEO (zoekmachineoptimalisatie) gaan hand in hand. Dit betekent dat jij je website goed vindbaar maakt voor de zoekmachine van Google. Daarnaast investeer je bijvoorbeeld in Google Ads, waarbij je korte advertenties maakt in eerdergenoemde zoekmachine. Hiermee prikkel je bezoekers om jouw bedrijfswebsite te bezoeken.

Hoe werkt marketing via internet?

Google en Bing (de zoekmachine van Microsoft) zijn de bekendste zoekmachines die potentiële klanten naar jouw website kunnen leiden. Behalve een geoptimaliseerde website voor SEO en zoekmachine adverteren, is ook het schrijven van relevante content belangrijk. Dit doe je bijvoorbeeld via contentmarketing. Je schrijft onder andere landingspagina's en interessante blogartikelen. Op die manier toon jij je autoriteit aan je doelgroep. Daarnaast is ook social media advertising een fantastische manier om de interactie met je doelgroep te vorderen.

AddMark-Voordelen-Internet-Marketing

Alle voordelen van internet marketing op een rij

Wil jij je onlineverkoop flink bevorderen? Start met internet marketing en profiteer van meer omzet. Welke voordelen biedt marketing via internet nog meer?

1. Het is een fantastische manier om te bouwen aan je expertise en die zichtbaar te maken voor je doelgroep;
2. Marketing online kost aanzienlijk minder dan traditionele vormen van marketing;
3. Internet biedt jou een gigantisch bereik zodat ook je doelgroep groter wordt;
4. Marketing op het internet is een schitterende manier om een relatie op te bouwen met je klanten;
5. Internet marketing zorgt voor een betere positie in de zoekmachines.

Internet marketing uitbesteden? Boek rendement met AddMark!

Iedereen kan jouw klant zijn. Daarom daagt AddMark je uit om niet achter te blijven. Kom in beweging en werk aan de digitale groei van je bedrijf. Zet een eerste stap door contact met ons op te nemen. Samen met jou werken we aan een digitale strategie om met internet marketing aan de slag te gaan. We meten en monitoren continu alle marketingcampagnes die we voor jou opzetten, dus we kunnen altijd bijsturen. Geef ons daarom je vertrouwen en verbeter de positie van je onderneming!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Webwinkel laten maken? AddMark laat jouw merk groeien!

Naast je bestaande baan een webshop starten? Heeft je huidige webwinkel een update nodig? Wat jouw missie ook is, AddMark is jouw ideale partner in het bouwen of optimaliseren van een webwinkel. Wat het kost om een webshop te laten? We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe. Geld verdienen met je passie? Wacht niet langer, maar doe wat je écht leuk vindt! Wij staan je graag bij!

Afspraak maken →