Inbound strategie

Inbound strategie

Wil je een belangrijke bron van informatie zijn voor je doelgroep met als doel dat ze klant worden bij je bedrijf? Een inbound strategie maakt dat potentiële klanten jou vinden zodra ze het wereldwijde web afstruinen naar relevante informatie. Op die manier genereer je bezoekers naar je website in de hoop ze om te zetten naar betalende klanten. Een strategie inbound marketing uit de grond stampen met behulp van een specialist? AddMark kan niet wachten om je te verwelkomen!

addmark-inbound-strategie-1

Wat is inbound marketing?

Bij inbound marketing probeer je op een natuurlijke wijze klanten te laten weten dat jij bestaat. Je benadert ze niet actief door middel van advertenties, maar je zorgt dat ze naar jou toekomen. Een inbound strategie richt zich daarom op het aantrekken van klanten en leads door middel van waardevolle onlinecontent. Outbond reclame wordt soms als zeer storend ervaren en is ook lang niet altijd relevant voor je doelgroep. Bezoekers willen namelijk geholpen worden met informatie waar ze iets aan hebben. Bij inbound marketing verstrek jij ze zinvolle informatie op het juiste moment.

Hoe belangrijk is een strategie bij inbound marketing?

Inbound marketing gaat er dus om dat klanten naar jou toekomen in plaats van andersom. Hoe belangrijk is dan een strategie inbound? Superbelangrijk! Je gaat namelijk aan de slag met het publiceren van waardevolle content waar je doelgroep echt iets aan heeft. Je bombardeert potentiële klanten niet met reclame, maar je helpt ze door je kennis en expertise te delen. Op die manier geef je bezoekers van je website de kans om zich in jouw producten te verdiepen en is de kans op conversie veel groter. Het uitstippelen van een inbound strategie is daarom onlosmakelijk verbonden met de customer journey, de reis die je klanten afleggen.

addmark-inboundstrategie

Werk samen met AddMark aan een inbound marketing strategie

Wil je leads omzetten naar klanten? En wil je anonieme bezoekers op geheel natuurlijke wijze begeleiden tijdens het aankoopproces? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. AddMark weet namelijk als geen ander hoe je inbound marketing kunt inzetten om je conversie te verbeteren. Daarom is het altijd zinvol om een gesprek aan te vragen bij een van onze onlinemarketingspecialisten. Laat ons je helpen om een strategie te bepalen die werkt. Dankzij monitoring van deze marketingvorm kunnen we de strategie en campagne altijd bijstellen en optimaliseren.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Verbeter je online zichtbaarheid met AddMark

Kwalitatieve content laten produceren waar je doelgroep écht iets aan heeft? Start met een inbound strategie en laat ons je helpen als het aankomt op contentmarketing. Er zijn allerlei vormen mogelijk om interessante content te bieden aan bezoekers van je website. Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact op met AddMark voor een vrijblijvende kennismaking!

Afspraak maken →