Maatwerk Website

Maatwerk Website

 

Je bedrijf, product of dienst presenteren aan je doelgroep? Een gebruiksvriendelijke, maatwerk website is dé entree van je bedrijf of organisatie. Op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier deel je jouw unieke verhaal met je doelgroep. De eerste indruk is allesbepalend en daarom laat je een maatwerk website maken door een specialist. Dankzij de expertise van marketingbureau AddMark neem je een gigantische voorsprong op je concurrenten!

AddMark-Maatwerk-Website

Hoe belangrijk is een website op maat?

Een website is meer dan alleen een online visitekaartje. Een professionele website op maat staat namelijk volledig in dienst van je onderneming. Een standaardwebsite lijkt aantrekkelijk vanwege de prijs, maar vaak loop je aan tegen allerlei beperkingen. Bovendien sluit een standaardoplossing meestal niet goed aan op specifieke wensen en behoeften. Om die reden vraagt een goede website om maatwerk. Kies daarom voor een op maat gemaakte website door AddMark, want wij kunnen jou dat bieden.

Hoe een maatwerk website laten maken?

Een website laten maken op maat? Besteed die klus uit aan een specialist en verzeker je van een website die goed scoort in de zoekmachines. Met de juiste aanpak en techniek verbeter jij je online zichtbaarheid. Verder speelt ook het design van je website een allesbepalende rol of je doelgroep uiteindelijk zaken met je doet. De eerste drie seconden zijn essentieel voor bezoekers en daarom moet je website op alle punten kloppen. AddMark heeft veel ervaring in het ontwikkelen van websites op maat. Een maatwerk website laten maken vertrouw je daarom toe aan onze gedreven webdevelopers.

AddMark-Kosten-Maatwerk

Wat kost een maatwerk website?

Een team van specialisten werkt met man en macht aan het bouwen van een maatwerk website. Behalve het ontwerp van een website op maat, denken we bij AddMark ook mee over het bepalen van een effectieve strategie om je doelgroep te bereiken. Uiteraard doen we dit in goed overleg met jou als opdrachtgever. Bovendien voorzien we je van allerlei handvatten op het gebied van contentmarketing, een strategische vorm van marketing waarbij jij je doelgroep voorziet van relevante content. Benieuwd naar de kosten van een maatwerk website? Kom langs op kantoor of voer geheel vrijblijvend een telefonisch gesprek met een van onze marketeers.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Een professionele website op maat? Bel of mail AddMark!

Droom je van een op maat gemaakte website en wil je dit niet langer uitstellen? AddMark helpt je graag aan een winstgevende website. Wij zetten in op een maatwerk website die stabiel, snel en veilig werkt. Laat je daarom niet uit het veld slaan wanneer de kennis en ervaring ontbreekt om aan een professionele website te bouwen. Dankzij onze expertise en drive naar succes wordt jouw website dé entree naar meer omzet. Zien we je snel voor een eerste kennismaking?

Afspraak maken →