Webshop

Webshop

 

Je fysieke winkel uitbreiden met een webshop of wil je uitsluitend producten verkopen via een webwinkel? Met welk doel je ook een webshop laat maken, je wilt een webwinkel die online goed vindbaar en tegelijkertijd winstgevend is. Laat daarom een online webshop bouwen door de professionals van marketingbureau AddMark. Wij zijn thuis in de wereld van WordPress en WooCommerce en helpen je graag aan een op maat gemaakte webshop voor je bedrijf.

AddMark-Webshop

Bouw een webshop die verkoopt

Je fysieke winkel uitbreiden met een webshop of wil je uitsluitend producten verkopen via een webwinkel? Met welk doel je ook een webshop laat maken, je wilt een webwinkel die online goed vindbaar en tegelijkertijd winstgevend is. Laat daarom een online webshop bouwen door de professionals van marketingbureau AddMark. Wij zijn thuis in de wereld van WordPress en WooCommerce en helpen je graag aan een op maat gemaakte webshop voor je bedrijf.

Waarom een webshop laten maken?

Door je producten en/of diensten ook online te verkopen, bereik je een groter publiek. Dit betekent dat jouw klantenbestand zich flink kan uitbreiden. Mensen die verder weg wonen, zie je vaak niet in je winkel. Dankzij een webwinkel bied jij ze de mogelijkheid om toch aankopen bij je te doen. Kijk je naar de cijfers, dan loont het eveneens om een webshop te laten bouwen. E-commerce blijft namelijk groeien en bovendien is het een goedkope manier om je bedrijf te starten.

AddMark-Webshop-Laten-Maken

De voordelen van een WooCommerce webshop laten maken

Wil je een WordPress webshop laten maken? Daar weten we bij AddMark prima raad mee. We maken hierbij gebruik van WooCommerce, een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Dit is een populaire oplossing om snel en voordelig een webshop te starten. Deze software ontwikkelt zich razendsnel, is eenvoudig uit te breiden en ideaal voor de verkoop van fysieke en digitale producten. Kies daarom voor webshop ontwikkeling met WooCommerce en zet ons vooral aan het werk voor jouw bedrijf!

Professionele webshop laten maken door AddMark

Een webshop laten bouwen door de webbouwers van AddMark levert je aantrekkelijke voordelen op. Laat ons je overtuigen om een vliegende start te maken:

- Bij AddMark is groei onze drijfveer en daarom brengen we samen met jou de klantreis in kaart;
- E-commerce is voor ons dagelijkse kost en bovendien zijn we thuis in de wereld van digitale marketing;
- Dankzij onze aanpak is jouw webshop altijd up-to-date en veilig te gebruiken door jouw bezoekers;
- We bouwen een webshop die perfect is afgestemd op jouw doelgroep;
- Last but not least: bij AddMark hanteren we een persoonlijke aanpak, want een goede klik is belangrijk om succesvol zaken te doen!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Webwinkel laten maken? AddMark laat jouw merk groeien!

Naast je bestaande baan een webshop starten? Heeft je huidige webwinkel een update nodig? Wat jouw missie ook is, AddMark is jouw ideale partner in het bouwen of optimaliseren van een webwinkel. Wat het kost om een webshop te laten? We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe. Geld verdienen met je passie? Wacht niet langer, maar doe wat je écht leuk vindt! Wij staan je graag bij!

Afspraak maken →