Online marketing

Online marketing

De digitale wereld is groot en staat nooit stil, dit geldt ook voor digital marketing. Er zijn vele soorten online marketing, de kunst is het vinden van een marketingmix die perfect werkt voor jouw bedrijf. AddMark helpt je hier graag bij!

Online Marketing

Wat is digital marketing?

Tot digital marketing behoren alle marketing activiteiten die digitaal/online worden ingezet om je doelgroep te bereiken. Dit zijn er best wel wat, we kunnen ons voorstellen dat de keuze betreffende welke marketingvorm in te zetten lastig is. Daarom voorzien de online marketeers van AddMark jou graag van online marketing advies. Samen kijken we naar je huidige marketing, wensen, doelen en waar voor jouw bedrijf kansen liggen. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een digital marketing strategy die perfect aansluit bij jouw bedrijf. 

Of het nu gaat om een succesvolle SEA-campagne, E-mail Marketing of Display Advertising. AddMark heeft alles in huis om jouw digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

Carel Call to Action

Advies over onze online marketing diensten?

AddMark helpt je graag bij het creëren van een marketingmix die past jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →