B2B marketing

B2B marketing

Groei voor jouw B2B organisatie met behulp van marketing. Kwalitatieve leads zijn essentieel en vormen dé basis van verdere groei. Door middel van de juiste marketing strategie, tools en SMART doelstellingen zorgen we samen voor groei.

addmark-growth-marketing

Verschillen B2B en B2C online marketing

Business to Business online marketing verschilt van de online marketing voor Business to Customer. B2B heeft een langere customer journey. Het gaat bij B2B dan ook om klantbehoud. Klanten doen een aankoop voor een langere periode, daarom wordt er bij B2B marketing ook meer naar kwaliteit gekeken.

Bij B2C gaat het om de interesses en behoeften van de consument. Er wordt meer gericht op verkeer naar de website en het aantal bezoekers dat overgaat tot een transactie of een inschrijving.

addmark-hubspot-partner

B2B marketing strategie

Het is belangrijk om eerst goede doelstelling op te stellen de strategie hierop in te steken. Wij helpen graag bij het bepalen van een vertrekpunt tijdens een eerste strategiesessie. 

Voor het uitwerken van een B2B online marketing plan is het van belang dat je als bedrijf de customer journey inzichtelijk hebt. Hierdoor kan je beter inspelen op de verschillende fases in je customer journey. AddMark helpt je graag om deze helder te krijgen.

Onze B2B online marketing mogelijkheden

SEO

Search Engine Optimization is een vorm van performance marketing waarbij gefocust wordt op het verkrijgen van een hogere positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie komt eigenlijk bijna altijd terug in de marketingactiviteiten van een bedrijf. Dit is mede omdat het een kosteloze manier is om een hogere positie in Google te behalen en goed is voor de gebruikerservaring van je website. 

SEA

Bij Search Engine Advertising wordt gefocust op het opzetten, monitoren en bijsturen van advertentiecampagnes in de verschillende zoekmachines om zo het gewenste doel te behalen. Dit kunnen advertenties zijn boven de organische zoekresultaten, shopping advertenties maar ook advertenties op YouTube.

Inbound marketing

Inbound is een methode waarbij Attract, Engage en Delight centraal staan om je ​​bedrijf te laten groeien. In de reis die de klant aflegt binnen deze fasen is het van belang dat het waarde toevoegt en dat je vertrouwen opbouwt. Inbound zorgt voor een menselijke en behulpzame aanpak om zaken te doen. Het is een methode waardoor je betere marketing kunt inzetten, je sales kunt verbeteren en uiteindelijk een betere manier om je klanten te bedienen.

Marketing automation

Marketing automation zet je in voor de gehele klantreis. Op basis van data zet je marketing in met als doel een uitmuntende ervaring. Dit heeft effect op de hoeveelheid en kwaliteit van nieuwe leads, het aantal geconverteerde leads en de groei van loyale klanten.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Geïnteresseerd in B2B online marketing?

Wij helpen je graag verder!

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →