HubSpot CRM

HubSpot CRM

Een volledig inzichtelijk marketing-, sales- en serviceproces. Dat wilt ieder bedrijf! Met het HubSpot CRM krijg jij je klantdata inzichtelijk en zorg je voor productiviteit van alle teams binnen je bedrijf.

addmark-strategie-customerjourney

Alle informatie in één systeem

In het Customer Relationship Management systeem van HubSpot kan je alle waardevolle informatie van je (potentiële) klanten centraal bijhouden in één systeem. Zo heeft iedereen binnen de organisatie en van elke afdeling inzichtelijk wie de klanten en leads van het bedrijf zijn. 

Het CRM is bedoeld voor elke afdeling van het bedrijf en daarom zijn er specifieke hubs voor marketing, sales en service.

HubSpot Hubs

HubSpot Marketing

HubSpot Sales

HubSpot Service

HubSpot CRM features

Volledig beeld van contacten en bedrijven

In het HubSpot CRM heb je per contactpersoon of bedrijf een overzichtelijke tijdlijn waar je alle informatie terug kunt vinden. 

Email tracking

Mail vanuit HubSpot of koppel je huidige email systeem aan HubSpot. Zo krijg je per contactpersoon of bedrijf een overzicht van alle emails die verstuurd zijn.

Stuur je vaak dezelfde email? Maak dan gebruik van de templates in HubSpot. Zo heb je met één klik op de knop de gehele tekst in je email staan.

Taken

Maak taken aan voor jezelf of iemand anders die de contactpersoon of het bedrijf moet opvolgen. Zet een herinnering aan vergeet zo nooit meer een afspraak of taak!

Meeting link

Maak een meeting link aan en zorg ervoor dat leads of klanten gelijk een afspraak kunnen boeken in je agenda. Door de koppeling met je agenda zal er nooit een dubbele afspraak gemaakt worden.

Chat

Met de optie om een chat op je website te zetten, kan je live in gesprek gaan met een lead die nog een vraag heeft. Zet een chatbot in voor buiten de openingstijden en zo ben je altijd bereikbaar. 

Pipeline management

In het HubSpot CRM kan je je volledige sales pipeline inzichtelijk maken. Door middel van drag and drop kan je deals gemakkelijk slepen naar de juiste fase. Zo heeft iedereen inzichtelijk in welke fase een deal momenteel zit. 

addmark-data-automation

Breid het CRM verder uit met de Hubs

Het HubSpot CRM zelf is volledig gratis te gebruiken voor iedereen. Naast dat je gebruik kunt maken van het CRM, zijn er ook wat gratis functies te gebruiken voor marketing, sales en service activiteiten. Deze functies zijn altijd te gebruiken maar zijn wel beperkt. Als je meer oplossingen en mogelijkheden wilt op het gebied van sales, marketing of service, dan biedt HubSpot betaalde abonnementen.

HubSpot prijzen

Naast het gratis CRM van HubSpot zijn er ook verschillende Hub abonnementen om je HubSpot experience nog verder uit te breiden. Groei verder in marketing, sales of service.

Voor de volledige prijslijst kan je terecht op de HubSpot pricing pagina.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Advies over HubSpot?

AddMark geeft je graag advies over het starten met HubSpot voor jouw bedrijf. 

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →