HubSpot CRM

HubSpot CRM | AddMark

Een volledig inzichtelijk marketing-, sales- en serviceproces. Dat wilt ieder bedrijf! Met het HubSpot CRM krijg jij je klantdata inzichtelijk en zorg je voor productiviteit van alle teams binnen je bedrijf.

addmark-strategie-customerjourney

Alle informatie in één systeem

In het Customer Relationship Management systeem van HubSpot kan je alle waardevolle informatie van je (potentiële) klanten centraal bijhouden in één systeem. Zo heeft iedereen binnen de organisatie en van elke afdeling inzichtelijk wie de klanten en leads van het bedrijf zijn. 

Het CRM is bedoeld voor elke afdeling van het bedrijf en daarom zijn er specifieke hubs voor marketing, sales en service.

HubSpot Hubs

HubSpot Marketing

HubSpot Sales

HubSpot Service

HubSpot CRM features

Volledig beeld van contacten en bedrijven

In het HubSpot CRM heb je per contactpersoon of bedrijf een overzichtelijke tijdlijn waar je alle informatie terug kunt vinden. 

Email tracking

Mail vanuit HubSpot of koppel je huidige email systeem aan HubSpot. Zo krijg je per contactpersoon of bedrijf een overzicht van alle emails die verstuurd zijn.

Stuur je vaak dezelfde email? Maak dan gebruik van de templates in HubSpot. Zo heb je met één klik op de knop de gehele tekst in je email staan.

Taken

Maak taken aan voor jezelf of iemand anders die de contactpersoon of het bedrijf moet opvolgen. Zet een herinnering aan vergeet zo nooit meer een afspraak of taak!

Meeting link

Maak een meeting link aan en zorg ervoor dat leads of klanten gelijk een afspraak kunnen boeken in je agenda. Door de koppeling met je agenda zal er nooit een dubbele afspraak gemaakt worden.

Chat

Met de optie om een chat op je website te zetten, kan je live in gesprek gaan met een lead die nog een vraag heeft. Zet een chatbot in voor buiten de openingstijden en zo ben je altijd bereikbaar. 

Pipeline management

In het HubSpot CRM kan je je volledige sales pipeline inzichtelijk maken. Door middel van drag and drop kan je deals gemakkelijk slepen naar de juiste fase. Zo heeft iedereen inzichtelijk in welke fase een deal momenteel zit. 

addmark-data-automation

Breid het CRM verder uit met de Hubs

Het HubSpot CRM zelf is volledig gratis te gebruiken voor iedereen. Naast dat je gebruik kunt maken van het CRM, zijn er ook wat gratis functies te gebruiken voor marketing, sales en service activiteiten. Deze functies zijn altijd te gebruiken maar zijn wel beperkt. Als je meer oplossingen en mogelijkheden wilt op het gebied van sales, marketing of service, dan biedt HubSpot betaalde abonnementen.

HubSpot prijzen

Naast het gratis CRM van HubSpot zijn er ook verschillende Hub abonnementen om je HubSpot experience nog verder uit te breiden. Groei verder in marketing, sales of service.

Voor de volledige prijslijst kan je terecht op de HubSpot pricing pagina.

sander-call-to-action

Advies over HubSpot?

AddMark geeft je graag advies over het starten met HubSpot voor jouw bedrijf. 

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →