Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Je website optimaliseer je voortdurend voor meer resultaat. Toch laat je soms onbewust wat steken vallen. Hoe je het ook went of keert, website-bezoekers verrichten vaak allerlei acties. Dit hoeft niet direct de afname van een product of dienst te zijn. Ze kunnen zich ook inschrijven voor je nieuwsbrief, je social media ‘liken’ of bijvoorbeeld digitaal een offerte aanvragen. Natuurlijk wil je als ondernemer meer conversies, want dit levert je ongetwijfeld meer bestellingen of aankopen op. Hoe werkt dit in de praktijk en op welke manier ondersteunt AddMark?

addmark-gedreven-door-groei

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie heeft als doel om bezoekers van je website om te zetten naar leads of klanten. Conversie verhogen voor je webshop zorgt er uiteindelijk voor dat meer mensen een bestelling bij je plaatsen. Hierbij gaat het erom dat elke webshop-pagina mooie resultaten behaalt en dit kan je eenvoudig testen door een conversie specialist in te schakelen. AddMark is thuis in de wereld van het optimaliseren van websites en webshops en daarom zit je bij ons helemaal goed als je je conversies wilt zien toenemen. Wij hebben een methode die werkt en gaan graag met jou in gesprek over welke verbeteringen er noodzakelijk zijn om de hoeveelheid conversies te verhogen.

addmark-kennismaken

Wat doen conversie marketeers?

De conversie marketeers van AddMark onderzoeken samen met jou individuele webpagina’s. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan middels een A-B test. Hierbij worden twee versies van een webpagina getest om te onderzoeken welke pagina de beste resultaten oplevert en waarom dit zo is. Want het is natuurlijk de bedoeling dat een bezoeker uiteindelijk ook klant wordt en een bestelling in je webshop plaatst. Door inzicht te krijgen in de klantreis, maar ook in eventuele obstakels die aanwezig zijn in je webshop, wordt het voor jou eenvoudiger om je conversies te verbeteren. Je kunt na een test namelijk gericht actie ondernemen en de customer journey aantrekkelijker maken voor je doelgroep.

addmark-kennismaken

Verhoog het conversieratio van je webshop

Wil je meer conversies bereiken, dan doe je er goed aan om een conversie optimalisatie specialist in te schakelen. Door het laten uitvoeren van een meting weet je hoe je website er op dit moment voorstaat. Het onderzoek maakt bijvoorbeeld inzichtelijk welke pagina’s worden bezocht en welke acties er door bezoekers worden ondernomen. Vervolgens kan je met behulp van onze experts werken aan verbetering van je conversieratio. AddMark is hét bureau om je hierbij te helpen. Maak daarom een afspraak met een van onze experts om je online marketing activiteiten krachtiger in te zetten.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Ook van start met SEA?

AddMark helpt je graag met het opzetten van zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf. 

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →