Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

 

Welke koers voer jij met je business? Het bepalen van een bedrijfsstrategie maakt de doelstellingen van je bedrijf duidelijk en inzichtelijk. Een goede strategie geeft richting aan je organisatie en helpt bij het maken van belangrijke beslissingen. Is jouw koers niet duidelijk en heb je behoefte aan bedrijfsstrategie voorbeelden, of werk je bij voorkeur met een specialist aan het doel van een onderneming? Bij AddMark worden we gedreven door groei en werken we samen met jou aan de strategie van je bedrijf. Hoe kan ons team jou helpen?

Addmark-Bedrijfsstrategie

Wat is een bedrijfsstrategie?

Een bedrijfsstrategie is een slimme manier om je visie voor de toekomst te realiseren. Het maakt je bedrijfsdoelen duidelijk en welke stappen je moet zetten om die doelen te verwezenlijken. Heb je een missie en visie? Dan bepaal je de route met behulp van een strategie. Dit wordt uiteindelijk de weg naar jouw succes. Is het onduidelijk wat je doelen zijn en ben je daarom naarstig op zoek naar bedrijfsdoelstellingen voorbeelden? Wij van AddMark laten je graag kennismaken met enkele bedrijfsdoelen voorbeelden. Plan daarom een vrijblijvend gesprek met een van onze bedrijfsstrategen.

Hoe belangrijk is een strategie voor een onderneming?

Bedrijfsstrategieën zijn essentieel voor bedrijven en organisaties. Wat zijn de voordelen?

1. Met een goede strategie geef je richting aan je business;
2. Een bedrijfsstrategie komt goed van pas bij je marketingactiviteiten;
3. Met een strategie zorg je voor een duidelijk plan en krijg je alle neuzen dezelfde kant op;
4. Dankzij een bedrijfsstrategie stel je meetbare doelen op om succes te boeken;
5. Een strategie geeft je inzicht in de markt en jouw positie.

Zet je graag een aantal stappen in de goede richting? Ga niet onnodig lopen puzzelen, maar roep de hulp in van AddMark!

AddMark-Bedrijfsstrategie-Bepalen

Bedrijfsstrategie bepalen met een specialist

Met een concreet businessplan werk je aan het succes van je onderneming. Een goede strategie bepalen, dat doe je niet in een uurtje brainstormen. Daarom zijn de inzet en expertise van een specialist meer dan welkom. AddMark biedt graag een helpende hand om tot een goed plan te komen voor je bedrijf. De voorbeelden van bedrijfsdoelstellingen die wij hanteren zijn altijd specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART). Waar ben je nu en waar wil je naartoe? Laat ons jou en je business helpen!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Werk aan je bedrijfs doelstellingen met AddMark

Succesvol werken aan de langetermijnvisie van je onderneming? Bouw aan je business door het bepalen van een bedrijfsstrategie die écht werkt. Het is de basis van je bedrijf en daarom een kans die je niet mag laten liggen. Maximale resultaten behalen met je business en ook digitaal groeien? AddMark komt heel graag met jou in contact. Stuur ons gerust een bericht of pak de telefoon. Direct een call plannen is ook een optie. Laat hoe dan ook iets van je horen!

Afspraak maken →