Landingspagina

Landingspagina

Wil je meer bezoekers naar je website trekken en ook de conversie verbeteren? Dit bereik je met een goede landingspagina. Deze pagina heeft een belangrijk doel: dat een bezoeker in actie komt! Het doel van een landingspagina is namelijk om de juiste klanten binnen te halen voor je onderneming. Wil je een bezoeker stap voor stap meenemen in jouw unieke verhaal? Een landingspagina maken is een uitstekend begin! AddMark is thuis in de wereld van contentmarketing én specialist in het verbeteren van onlinemarketingprestaties. Wij helpen je graag bij het schrijven van een goede landingspagina.

addmark-landingspagina

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een pagina die als doel heeft dat een bezoeker klant wordt. De desbetreffende persoon komt op een landingspagina uit na het klikken op een onlineadvertentie, via een link uit een nieuwsbrief of gewoon via Google. Een goede landingspagina beantwoordt direct de vraag van een bezoeker en nodigt uit om in actie te komen. Denk aan het invullen van een contactformulier of het overgaan tot een bestelling. Daarom is het belangrijk dat de pagina meerwaarde biedt aan de lezer. Trek daarom de aandacht naar je dienst en/of product en overtuig de bezoeker dat jij de oplossing bent voor het probleem waar jouw potentiële klant tegenaan loopt.

Landingspagina maken, hoe doe je dat?

Wil je graag een converterende pagina maken en ben je op zoek naar een landingspagina voorbeeld? AddMark legt je graag uit waar een goede landingspagina aan moet voldoen:

1. Vestigt direct de aandacht op een product of dienst;
2. Wekt altijd de interesse van een bezoeker;
3. Overtuigt de lezer dat jij de oplossing bent voor het probleem;
4. Laat een bezoeker een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Houd bij het schrijven van een landingspagina rekening met koppen, subkoppen en opsommingen. Op die manier maak je je verhaal duidelijk en is het goed scanbaar voor een potentiële klant.

addmark-landings-pagina

Welke voordelen biedt een goede landingspagina?

Een landingspagina maken levert te allen tijde voordelen op. AddMark zet de belangrijkste pluspunten op een rij:

- De pagina is afgestemd op de wensen van een bezoeker en dus is de kans op conversie groot;
- De pagina is gericht op één specifiek product of dienst;
- Met de pagina trek je meer relevante bezoekers naar je website;
- Dankzij een landingspagina houd je een websitebezoeker langer op je website;
- De resultaten van een landingspagina zijn meetbaar.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Landingspagina schrijven? Neem contact op met AddMark!

Wil je een landingspagina laten schrijven door een onlinemarketingspecialist? AddMark werkt met ervaren copywriters die precies weten hoe ze zo'n pagina voor je moeten schrijven. Naast content voor websites publiceren we ook doelgerichte teksten voor landingspagina's en social media. Kortom: we zijn een allround bureau met heel wat specialisaties. Plan daarom een call in met een van onze SEO-specialisten en profiteer van vrijblijvend advies!

Afspraak maken →