Webanalytics

Webanalytics

Of je nu een website hebt, social media gebruikt of een online shop beheert: het is altijd belangrijk om je digitale data in de gaten te houden. Hier zijn handige tools voor, zoals Google statistieken voor je website, maar dan moet je wel weten hoe je deze tools het beste gebruikt.

Webanalytics

Waarom is web analytics belangrijk?

Als ondernemer heb je vast een aantal doelstellingen voor jouw bedrijf gesteld. Dit kan verschillen van meer engagement op social media, je sales verhogen tot meer verkeer naar je website leiden. Wat je doelen ook zijn: het is belangrijk om te weten hoe je ervoor staat. Dat doe je door de statistieken van je website te achterhalen en deze te analyseren.

Met website tracking zie je onder andere concreet hoeveel mensen je website bezoeken, op welke manier ze je vinden en of ze verdere acties ondernemen. Deze waardevolle data helpt je bij het optimaliseren van marketingcampagnes, maar ook bij het structureren van je website. Des te meer informatie je over je klanten hebt, des te beter je op ze in kunt spelen.

 

Data analyseren

Data analyseren, een vak apart

Het opvragen en interpreteren van webstatistieken is geen eenvoudige klus. Je moet weten welke informatie nuttig is en hoe je deze informatie het beste interpreteert. Heb je weinig ervaring met data analytics en Google Analytics? Of wil je je liever bezighouden met de hoofdzaken van je bedrijf? Wij zijn in staat om al je digitale kanalen te analyseren. Zo kunnen wij website statistieken opvragen, maar ook je complete data analyseren.

Gebaseerd op de verschillende data doen wij aanbevelingen en voorspellingen over jouw bedrijf. Zo weet je wat werkt en wat niet en kun je je focussen op de het verbeteren van je bedrijf. 

Website analyses

Analyses afgestemd op jouw bedrijf

Bij AddMark begrijpen we maar al te goed dat iedere onderneming anders is. Daarom passen we onze big data analytics altijd aan naar jouw wensen. Wat zijn je doelen en welke digitale kanalen gebruik je daar het liefste voor? Zodra we dat weten, kunnen wij je gericht helpen. Wij zijn niet alleen je aanspreekpunt voor goede analyses en passend advies. Wil je jouw website namelijk verbeteren, of wil je weten of je social media campagne goed scoort? Dan helpen wij je maar al te graag. Wij weten als geen ander hoe je informatie omzet in een actieplan.

 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Wij helpen bij jouw website analytics

AddMark helpt je graag bij het uitvoeren en verwerken van je data analytics.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

 

Afspraak maken →