AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Web analytics door een ervaren team

Of je nu een website hebt, social media gebruikt of een online shop beheert: het is altijd belangrijk om je digitale data in de gaten te houden. Hier zijn handige tools voor, zoals Google statistieken voor je website, maar dan moet je wel weten hoe je deze tools het beste gebruikt. Kan je wel wat sturing gebruiken of vind je het fijn wanneer een professional alle data analytics op zich neemt? Geen probleem, want dan kan je gewoon terecht bij AddMark voor op maat gemaakt advies.

Waarom is web analytics belangrijk?

Als ondernemer heb je vast een aantal doelen voor jezelf gesteld. Je wilt meer volgers op social media genereren, je sales verhogen of meer verkeer naar je website leiden. Wat je doelen ook zijn: het is belangrijk om te weten hoe je ervoor staat. Dat doe je door de statistieken van je website te achterhalen en deze te analyseren met speciale data analytic tools. Zo ben je in staat om je succes nauwkeurig te meten. Je ziet concreet hoeveel mensen je website bezoeken, op welke manier ze je vinden en of ze verdere acties ondernemen. Deze waardevolle informatie helpt je bij het optimaliseren van marketingcampagnes, maar ook bij het structureren van je website. Des te meer informatie je over je klanten hebt, des te beter je op ze in kunt spelen.

De voordelen van een data analytics bureau

Het opvragen en interpreteren van je webstatistieken is geen eenvoudige klus. Je moet weten welke informatie nuttig is en hoe je deze informatie het beste interpreteert. Heb je weinig ervaring op dit vlak, of wil je je liever bezighouden met de hoofdzaken van je bedrijf? Dan is het slim om een webanalytic bureau in te schakelen. AddMark is in dat geval het bureau voor jou. Wij zijn in staat om al je digitale kanalen te analyseren. Zo kunnen wij website statistieken opvragen, maar ook je complete online marketing analyseren. Nadat wij de data nauwkeurig hebben we bekeken, kunnen we jou van passend advies voorzien. Hoe laat jij je bedrijf nog beter groeien in de digitale wereld? Wij hebben de antwoorden.

Webanalytics

Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Onze op maat gemaakte diensten

Bij AddMark begrijpen we maar al te goed dat iedere onderneming anders is. Daarom passen we onze big data analytics altijd aan naar jouw wensen. Wat zijn je doelen en welke digitale kanalen gebruik je daar het liefste voor? Zodra we dat weten, kunnen wij je gericht helpen. Wij zijn niet alleen je aanspreekpunt voor goede analyses en passend advies. Wil je jouw website namelijk verbeteren, of wil je een social media campagne opzetten die gebaseerd is op je webstatistieken? Dan helpen wij je maar al te graag. Wij weten als geen ander hoe je informatie omzet in een actieplan. Ben je dus op zoek naar een bureau dat jou helpt met alle facetten van webanalytics? Neem dan gerust een keer contact met ons op om een afspraak te maken of vragen te stellen.