Website Scan

Website Scan

 

Wil je werken aan een betere zichtbaarheid van je website in de zoekmachines? Een website scan maakt haarfijn duidelijk waar je winst ligt. Dankzij een scan weet je namelijk wat er beter kan op het gebied van techniek, content en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wat dit jou oplevert? Je bent beter zichtbaar voor potentiële klanten en je bent je concurrentie een grote stap voor. Benieuwd naar de verbeterpunten van jouw website? Specialisten van AddMark voeren graag een website audit uit!

AddMark-Website-Scan

Waarom een website audit?

Een site audit geeft je antwoord op de vraag hoe goed jij online wordt gevonden. Je laat digitaal al snel steken vallen. Daar ben je je misschien niet altijd bewust van, maar het heeft wel invloed op je positie in de zoekmachines. Daarom is je website scannen een uitstekend idee. Een verhelderende website scan maakt duidelijk welke zaken je aandacht nodig hebben. Hoe meer inzicht je krijgt, hoe gerichter je stappen kunt zetten om je website te verbeteren. Een SEO-geoptimaliseerde website helpt je namelijk om gericht je doelgroep te bereiken.

Hoe werkt een website scannen?

Een website optimalisatie scan laat je uitvoeren door een specialist. Een SEO-audit is een uitgebreide scan die bestaat uit een lijst met concrete verbeterpunten. Het wordt duidelijk hoe je website het doet in de zoekmachines van Google en Bing. Daarnaast wordt via een website scan glashelder hoe de laadsnelheid en toegankelijkheid zijn van je website. Verder maakt een site audit inzichtelijk hoe het is gesteld met de content op je website, wat de status is van je linkprofiel en of alle meta-tags goed zijn ingevuld. Wil jij je site een stevige boost geven? Kies dan voor een zoekmachine optimalisatie scan van AddMark!

AddMark-Optimalisatie-Scan

Wat zijn de voordelen van een website optimalisatie scan?

Een website scan is om meerdere redenen een uitstekend idee. Welke voorden levert een website audit op?

- Je profiteert van een veilige en snelle website;
- Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van alle pijnpunten op je website;
- Je krijgt concrete handvatten aangereikt waar je iets mee kunt;
- Je ontdekt hoe goed (of hoe beroerd) jouw website scoort qua SEO.

Zijn de techniek en het linkprofiel van je website dik in orde, maar wil je wel weten hoe je content het doet in de zoekmachines? Kies dan voor onze content audit!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Website scan uitbesteden? Verbeter je autoriteit met AddMark!

Wil je een toppositie bereiken in de zoekmachines en stel je het op prijs om flink onder handen te worden genomen door een marketingbureau? Laat je website scannen door AddMark en verzeker je van een digitale professional met kennis en ervaring op het gebied van SEO. Wij zijn er voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook de kleine zelfstandige zonder personeel is bij ons meer dan welkom. Neem daarom snel contact met ons op voor een website scan!

Afspraak maken →