Copywriting

Copywriting | AddMark

Content schrijven kan soms een hele uitdaging zijn. Zonder goede teksten op jouw website is deze slecht vindbaar en minder gebruiksvriendelijk. AddMark kan jouw bedrijf helpen met copywriting. Met onze creativiteit en vaardigheid, schrijven wij content voor websites, maar ook voor social media. Deze teksten hebben digitale impact en zorgen dan ook voor digitale groei voor jouw bedrijf.

addmark-copywriting-1
AddMark content marketing

Doelgerichte teksten

Iedere tekst wordt met een doel geschreven. Op een website is de tekst altijd gericht op conversies. Je wil dat je bezoekers iets bestellen, zich ergens voor inschrijven, doneren, iets downloaden of delen. De tekst op je website helpt je bezoekers richting dat doel. AddMark zet zich graag in voor jouw bedrijf om deze doelgerichte content te maken.

Er zijn een aantal dingen belangrijk bij het schrijven van deze content. Ons team heeft hier ervaring mee en zet deze ervaring graag in voor jouw organisatie.

Een van de belangrijkste factoren is het gebruik van de juiste zoektermen in jouw tekst. Middels een zoekwoordenonderzoek maken we inzichtelijk met welke zoektermen er wordt gezocht en dit vormt de basis voor het schrijven de content op de website.

Specialismes

Webteksten

Het AddMark team helpt je graag bij het schrijven van content voor jouw website. Je kunt hierbij denken aan landingspagina's, webpagina's en blogs. Uiteraard maken wij gebruik van SEO, zodat de teksten op jouw website bijdragen aan de vindbaarheid. Zo wordt de website beter gevonden en trek je bezoekers aan die op zoek zijn naar een oplossing die jouw organisatie kan aanbieden.

Social media content

AddMark kan ook het social media beheer voor je oppakken. Copywriting is hierbij een belangrijk onderdeel. De combinatie van een pakkende copy en mooie visuals voor jouw social media accounts zorgen voor het beste resultaat. Met gerichte content werken we aan het behalen van doelstellingen en focussen we op resultaat. Hierin maken we onderscheidt tussen de verschillende kanalen die worden ingezet en passen hier de copy en visuals op aan.

sander-call-to-action

Interesse in copywriting?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met het schrijven van content voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →