HubSpot Sales

HubSpot Sales

De HubSpot sales hub beschikt over alle tools die je nodig hebt om de perfecte saleservaring te creëren. Volg de complete sales funnel, richt het salesproces efficiënt in en haal meer resultaat met het sales team.

addmark-hubspot

Meer succes in sales

Om te zorgen dat je salesteam georganiseerd kan werken kun je gebruik maken van de HubSpot sales hub. Deze hub biedt alle salestools die je afdeling nodig heeft om te focussen op kwalitatieve leads.

Met diepere inzichten en automatiseringen bespaar je tijd en ligt er meer focus op de kwalitatieve leads. Het helpt om frictie te verwijderen en sneller een deal te sluiten.

Doordat de marketing-, sales- en service teams binnen HubSpot werken realiseer je groei. Met de HubSpot sales hub organiseer je alle salesactiviteiten vanuit één plek, bereik je de juiste personen en maak je groei inzichtelijk.

Salestools

Met HubSpot sales hub zorg je voor een salesproces op maat. Het salesteam werkt vanuit één systeem om de sales activiteiten effectiever in te zetten. Processen volgen elkaar naadloos op waardoor marketing gekwalificeerde leads op het juiste moment worden opgevolgd door het sales team. Vervolgens doorlopen de leads een soepel verkoopproces. Een uitmuntende klantreis met als uiteindelijke doel omzet.

Belangrijke HubSpot sales hub functionaliteiten:

  • CRM
  • Lead automatiseringen
  • Deal management
  • Tracking en loggen van e-mails
  • Offertes
  • Templates
  • Telefoongesprekken loggen en bellen via HubSpot
  • 360 graden beeld
  • Salesfunnel
  • Meetinglinks
addmark-hubspot

Een optimaal salestraject

De salesfunnel zoals we hem allemaal kennen is verleden tijd. De onderdelen van de salesfunnel zijn nog steeds relevant alleen is de insteek anders. Zo moet je het salesproces niet zien als een funnel maar een traject waarbij de focus gelijk is verdeelt over de 'pre- sale' , 'sale' en de 'post sale'.

Klanten die tevreden zijn met je product/dienst kunnen namelijk als promoter voor je bedrijf werken. Zo bevelen deze promoters jouw organisatie aan bij andere potentiële klanten. 

addmark-hubspot-sales

Efficiënt deals sluiten

De sales hub is de oplossing om ervoor te zorgen dat je salesteam kan focussen op de werkzaamheden waar ze het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Met de salestools ga je slimmer te werk. Op basis van data heb je inzicht in warme leads die ook nog eens interessant zijn voor jouw bedrijf. Zo kan de juiste prioritering worden gehanteerd.

Met behulp van sequenties en workflows worden handmatige taken geautomatiseerd. Door het bijhouden van de verschillende deal fasen krijg je precies inzichtelijk hoe de deals verlopen en weet je wat wel en wat niet werkt.

HubSpot sales hub prijzen

De sales hub van HubSpot is beschikbaar binnen verschillende abonnementsprijzen. Er is een gratis variant met basis tools en drie betaalde abonnementen. Afhankelijk van de tools die je wilt gebruiken en het aantal medewerkers in het salesteam, is er een passend abonnement. Zo kun je snel aan de slag met HubSpot en is het daarnaast mogelijk om makkelijk op te schalen.

Voor de volledige prijslijst kan je terecht op de HubSpot pricing pagina.

Benieuwd wat voor rendement je met HubSpot Sales kan behalen?

Bereken gratis je ROI

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Meer weten over de HubSpot Sales Hub?

We vertellen je graag wat de HubSpot Sales Hub kan betekenen voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →