Marketing Automation Software

Marketing Automation Software

Potentiële klanten op het juiste moment van relevante informatie voorzien? Dit is mogelijk met marketing automation software. Het is een fantastische manier om tijd te besparen en je marketingcampagnes te optimaliseren. Bepaalde repetitieve marketingtaken automatiseer je met behulp van slimme software. Niemand zal doorhebben dat je er niet bent, want de marketingmachine blijft probleemloos draaien. Waarom is marketing automation zo belangrijk, hoe werkt deze software en welke voordelen levert het jou op? AddMark legt het je graag uit.

addmark-marketing-automation-software

Wat is marketing automation?

Marketing automation helpt om bepaalde repetitieve marketingtaken te automatiseren met behulp van slimme software. Het doel van deze software is om de effectiviteit van je marketingactiviteiten te verbeteren via allerlei onlinekanalen. Daarnaast levert de software een belangrijke bedrage aan het automatiseren van herhalende taken. Met de specifieke informatie die je op het juiste moment levert aan (potentiële) klanten, hoop je interesse te bewerkstellingen in je producten of diensten. Door het gebruik van marketing automation software leg je hoe dan ook een uitgebreide database aan met waardevolle informatie van je relaties. Door middel van marketing automation kan je dus op het juiste moment 'toeslaan'!

Waarom is marketing automation software belangrijk?

Het gebruik van marketing automation software levert aantrekkelijke voordelen op. AddMark somt ze voor je op:

- De software automatiseert repetitieve taken;
- Marketing automation draagt bij aan een betere conversie en kwalitatieve leads;
- Via één platform beheer je al je onlinemarketingactiviteiten;
- Je brengt je ideale klanten in kaart en past daar je marketingactiviteiten op aan;
- Door processen te automatiseren maak je onlinemarketingcampagnes schaalbaar.

Dankzij marketing automation werken marketing en sales veel beter met elkaar samen. Hoe je dat structureel aanpakt? AddMark geeft je graag advies!

addmark-automation-software

Geef onlinemarketing vorm met AddMark

Ben je niet thuis in de wereld van onlinemarketing en al helemaal niet in marketing automation software? Er is geen man over boord, want AddMark is volledig beschikbaar voor jouw bedrijf. Marketing automation is namelijk op allerlei manieren mogelijk en graag onderzoeken we samen met jou welke strategie het beste bij je past. Uiteraard houden we rekening met je budget en je kunt altijd rekenen op een deskundig advies. Kortom: maak een afspraak met een van onze specialisten en boek online meer resultaat dan ooit!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Schakel AddMark in als jouw data feed manager

Ligt feedmanagement niet in jouw straatje, maar wil je wel maximale voordelen halen uit je webshop? Laat het zware werk over aan een specialist en ontdek de meerwaarde van onlinemarketingbureau AddMark. Dankzij onze aanpak trek je meer relevante bezoekers naar je website en verbeter je het rendement van je onlinemarketingcampagnes. Wij optimaliseren je productfeed voor ieder kanaal zodat het naadloos aansluit op elke specifieke doelgroep. Kortom: plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze onlinespecialisten en ontdek wat AddMark voor jou kan betekenen!

Afspraak maken →